| 1. | arapça güzellik demek (giberling, 06.04.2004 01:38) |
| 2. | zeynep bu güzellik var mı soyunda
elvan elvan güller biter bağında arife gününde bayram ayında zeynebim zeynebim allı zeynebim beş köyün içinde şanlı zeynebim zeynebe yaptırdım altından tarak tara zülüflerin bir yana bırak zeynebe gidemem yollar pek ırak zeynebim zeynebim allı zeynebim beş köyün içinde şanlı zeynebim söğüdün yapraği narindir narin içerim yanıyor dışarım serin zeynebi bu hafta ettiler gelin zeynebim zeynebim allı zeynebim beş köyün içinde şanlı zeynebim kangaldan aşağı mamaşın köyü derindir kuyusu serindir suyu güzeller içinde zeynebin huyu zeynebim zeynebim allı zeynebim beş köyün içinde şanlı zeynebim (inferno, 07.04.2004 23:23) |
| 3. | (bkz. mehmedim) (invisibleruh, 09.04.2004 23:39) |
| 4. | türklerin kızlarına koymayı pek sevdiği şahsen benimde çok sevdiğim isimdir
erkek versiyonuda ali'dir (bkz. ali) (shadowbannett, 23.04.2004 23:26) |
| 5. | herkesin telefon defterinde milyonlarcası bulunan kız ismi (bınar, 24.04.2004 14:46) |
| 6. | (bkz. bütün zeynepler güzeldir) (infoma, 09.05.2004 18:02) |
| 7. | (bkz: the kkk took my baby away) (ephendy, 22.07.2004 19:38) |
| 8. | (bkz: zeynepleri tokuşturmak)
(bkz: antizeynepçilik) (triny, 07.02.2005 23:02) |
| 9. | attila ilhan'nın aşağıdaki şiirinin kahramanı..
zeynep beni bekle / gece ağaçlarına yağmur çiseliyorum / cam tozu su beyazı yalnızlığını mutlaka değiştireceğim bir yaprak halinde süzülüp saçlarına eski teşrin'lerden / kederli kırmızı zeynep beni bekle mutlaka döneceğim söyle kim önleyebilir buluşmamızı geceleyin ışıkları söndürdüğün zaman benim şiir kitaplarından sızan aydınlık elinde uyuyakaldığın heyecanlı roman panjurların çarpıldığı lodos geceleri rüzgârın değil benim / pencerendeki ıslık her akşam koridordaki ayak sesleri yanlış çaldığını zannettiğin telefon zeynep beni bekle mutlaka geleceğim hem bu ne ilk ayrılığımız ne de son pikapta eminağa acemaşiran saz semaisi sokakta çocuklar saklambaç hırsız polis hayat akıp gidiyor olsam da olmasam da saati durmamalı ufak sorumlulukların resmi bırakmadın ya / son çektiğin hangisi bak mektuplar birikmiş yine masamda fakülteler açılacak bak bugün yarın zeynep beni bekle mutlaka geleceğim başladığımız filmi birlikte bitireceğiz kim ne derse desin içimde delice bir his (esdora, 16.03.2005 20:33) |
| 10. | (bkz: zeynep dizdar) (yalnızlık senfonisi, 16.03.2005 21:24) |