itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

yazaryazamazyazaryazamazyazaryazamaz
1.yazar yazamaz, yazar yazamaz, yazar yazamaz. nasıl yani?
yaramaz yazar hoşgelmiş...
(bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 30.10.2008 14:32)
2.sonuncusunda yazamaz çıkan yazar. allah sonunu öyle yapmasın.
(bkz: seviyor sevmiyor)
(kopekbaliginingozundekibugu, 30.10.2008 14:45)
3.girilerden birinin altında adını görür görmez "bu yeni galiba"* dediğim ve profiline baktığımda öyle olduğunu gördüğüm beşinci nesil, hoşgelmiş yazar.
(nick bulmak pek zor iş, 09.12.2008 02:03)
4.(bkz: yazar ne yazar ne yazamaz)
(tercih ettiğim nick budur, 09.12.2008 02:20)
5.enteresan nickli yazarlarımızı nickaltında toplayan enteresan nickli yazarımız.
(tombalaci pascal, 17.02.2009 02:00)
6.(bkz: çakar çakmaz çakan çakmak)
(merveilleux, 14.04.2009 17:27)
7.kimdir nedir bilmem, sadece bi kaç kez özelden mesajlaşmışlığımız var kendisiyle. zaten nick altıma yazdığı yazıdan da anladığım üzere, kendisine yazdığım mesajları da tamamen yanlış, kafasına göre anlamış. cık cık cık.

şimdi şaka bi yana, severim kendisini, iyi izlenim veren kötü bir adamdır. biri kendisine iltifat etti miydi havada yakalar, allahıma affetmez.

bi de baba tarafından gayet zengin, yalnız çevresindeki kızlar parasına mı yoksa kendisine mi aşık bilemediğinden 'artık bunu saklama gereği' duymaktadır, bu bakımdan tam bir acıların çocuğu durumu var ortada yani. nihahah

ben bunları yazıyorum ama belki de çemkirecek bilemiyorum. ayrıca ben denedim olmadı yani yazdıkları elle tutulur şeyler değil, daha çok gözle görülür şeyler. gözle görmediğim şeylere de inanma taraftarı olmayan çok yüzeysel biri olduğumdan yazdıklarını çoğu zaman kahkahalara boğularak okuyorum. ama bir vakit hakkaten boğulacağım, bir gün bilgisayar başında yüz hatlarım kasılmış halde leşimi bulurlarsa sebebi kendisidir.

daha buraya özel hayatını yazıp, her türlü çamaşırlarını sererekten kendisini ele güne rezil ederdim ama ne yazık ki özel hayatıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. bilseydim daha başka olurdu tabi.

yazara özel not: biliyorum özel diyince heyecan yaptın ama aslında bişey demeyecektim, ne de olsa her şey karşılıklı. eheh.
(ev yapımı domates sosu, 07.05.2009 17:11)
8.baktım da hiç sevilmeyen girisi yok. takdir ettim ; bravo dedim.
(durağa yaklaşırken stres yapan genç, 21.05.2009 00:52)
9.(bkz: ibrahim erkal is a handsome man)
(bkz: takdire şayan bir esermiş)
(damdanakan, 04.06.2009 20:19)
10.karadenizli olduğumuzu msn iletilerimizden öğrendiğim, tanıştığmızda hiç olmadık bir ortak arkadaşımız olduğumuzu fark ettiğim bir yazardır. yazar mı yazamaz mı bilemeyeceğim, yazıyor gibi, yazamazsa da yazamamıştır zaten. ne paradoks bir nickmiş arkadaş.
(mina harker, 08.06.2009 22:36)
devamı
son