| 1. | tam emin olmamakla birlikte güzel sanatlarda okuduğunu sandığım yazar.müzikle ilgili birşeyler var onda. (pudding, 23.03.2006 18:29) |
| 2. | (bkz: pirenses) (lethromar, 23.03.2006 23:13) |
| 3. | sıcak davranışlarıyla kendini sevdiren kendiside benim gibi bir cumok olan sevilesi sözlük yazarı (baruch, 30.03.2006 21:49) |
| 4. | anladığım kadarıyla gayet canayakın,sempatik bir üçüncü nesil.ama daha da önemlisi aklıbaşında,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayan,girilerine bakıldığında yeni gençliğin başbelası dejenerasyonun yakınlarından geçmediği hemen anlaşılan yazar.ayrıca tertibim.(bkz: sözlükte tertipçilik) (akıllarazararziyan, 04.04.2006 20:43) |
| 5. | sözlükte yeni bir mafya oluşturmuş yazar.. elebaşının bizzat o olduğunu tahmin ediyorum, kendisini en kısa zamanda da statüsüyle görmeyi umuyoruz.. (rasmus, 16.04.2006 23:28) |
| 6. | küllerinden doğma yolunda bi şeker portakalı. çok sevimli çok cici. tam bir sevgi kelebeği. konser verebilme hayalerimiz gerçek olucak ilerde hayırlısıynan bu doğuştan çift kalpli kızla. (şöyle ki; solundaki kalbi kan pompalıyor, sağındaki kalbi bale için atıyor.*)
ha bi de her ne kadar iyi flüt çalamadığını iddia etse de, tevazu sahibi olmanın dayanılmaz hafifliği ile hareket ettiğine inandığım bu zat-ı müstesnanın, muhteşem ötesi ayar verme yeteneğini de keşfetmediğim zannedilmesin. pirensesim nihayetinde bu kız benim. bazı bazı beni benden çok düşündüğünün farkına vardım. bunu fazla yapmamasini salık veriyorum zira sonrasında feci şımarıyorum.* bir halit turgay türevi...* (bkz: allah benzetmesin) hoşsohbetlik abidesi... (bkz: benzetebilir) ve son olarak... (bkz: benim ayım senin maymununu döver) (vera, 23.06.2006 13:33) |
| 7. | tüm hayatının, flütünden çıkarabildiği muhteşem sesler kadar güzel geçmesini dileyebileceğim sevgi yumağım ve benim canım ortak'ım. ne sadece söz, ne de kafiye olsun diye. ortak işte!
mutlu, mutlu, mutlu, mutlu, mutlu, mutlu yıllar!* ek: hediyen hazır. pointe kucağımda. aslında chixculub ile birlikte 60 derecelik açı ile doğum günü sahibinin yüzüne dondurma atma işini pek de çekici bulmadım değil. ama zor ne yazık ki.. (bkz: doğum günün kutlu olsun) (bkz: yaşın kemale ermesi) (bkz: ihtiyar) (vera, 04.07.2006 12:48) |
| 8. | bir giriyle başlayan söyleşiler, ne kadar ortak fikirlerimizin olduğunu gösterdi bana.
girdiği giriler o kadar doğru ve güzel ki, bu girilerinin hep devam etmesini diliyorum, bilgili insanın hali bir başka oluyor.. (sükun, 25.07.2006 15:22) |
| 9. | vivaldi'nin barok dönemi bestecisi olduğunu bilmeme epey şaşırmış, müzikten anlayan arkadaş.. sözlük içi mafya macerasına de tam gaz devam etmekte. olsun, biz onu öyle de seviyoruz.. (rasmus, 31.07.2006 23:58) |
| 10. | müzikle haşır neşir bir yazar galiba izlenimi uyandıran yazar. (deulu, 18.10.2006 17:32) |