| 1. | windows media player 10'dan hiç bir farkı yok gibi. iconlar ve daha statik duran butonlar yumuşatılmış, *xp'deki donuk hayat *vistalaşmış o kadar. (azureel, 04.08.2006 19:08) |
| 2. | aynı sinir bozucu hatalar , aynı takılmalar , sanki 3dmax çalıştırıyormuş gibi kasan mp3 ler...hepsi yeni microsoft rezilliğinde.vista da böyle mi olucak acaba diye düşündüren program. (zaknafein, 07.08.2006 20:06) |
| 3. | kendi halinde takılan usb memory'i mp3 player olarak tanıyıp senkronize falan etmeye çalışarak nazarımda gece gece taşak oğlanına dönmüş şey.
itunes'un üstüne çıkamamışlar, olmamış. (wondrous, 25.11.2006 20:42) |
| 4. | türkçe beta sürümü ilişikteki linkten şakkadanak çekilebilen medya oynatıcı.aydın doğan, sözüm sana!
(bkz: http://download.microsoft.com/...) (sycrone one, 15.12.2006 08:36) |
| 5. | x64 versiyonu yok sanıyordum ancak microsoft sitesinde dolanırken windows xp x64 için sürümünü görünce windows vista'da da var olduğunu ancak kimi plug-in'lerin uyumsuzluk sorunları yüzünden arka plana atıldığını farkettim. internet explorer'da da aynı durum uygulansa da en azından start menu'de 64-bit için gerekli kısayol olduğu için keşfetmek zor değildi ancak media player'da aynı uygulama yapılmamış. media player 64-bit'in birçok avantajından yararlanabileceği için gerekli ayarları yapıp kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim. kendisi c:\program files\windows media player\wmplayer.exe adresinde bulunabiliyor. (wondrous, 07.03.2007 15:56) |
| 6. | albüm kapağını göstermesinin yanısıra bir de dinlenilen şarkının sözlerini gösteresi program. (iykkk, 09.03.2007 11:50) |
| 7. | korsan windowsta çalışmazmış bu artis (azwepsa, 09.03.2007 11:56) |
| 8. | sp2 olmadığı zaman da çalışmayan video oynatıcıdır. çok kulanışsun ve ağır çalışan programdır. windows media player 10 her yönden 11'i kanımca geçmektedir. bir kere 10'da çok daha derli toplu playlist hazırlanabilmektedir. albüm albüm ayırıp güzelce istediğinizi dinleyebilirsiniz lakin mp11'de bu özellik kaldırılmış.. (korialstrasz, 09.03.2007 21:47) |
| 9. | dvd oynatma esnasında eğer görev çubuğuna yollanırsa, dvdyi arka planda oynatmaya devam ettiren program. hatta ie çalışırken, arka plan olarak videoyu yapıyor. bug mı feature mı bilemedim. (jack, 22.07.2007 18:52) |
| 10. | creative zen v mp3 çalarımı bilgisayara tanıtamama sebep olan, arama fonksiyonunun windows media player 10'a göre daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm dijital medya oynatıcı.ayrıca görünüş itibariyle de wmp serisine nazaran daha derli toplu ve şıktır.korsan windows'ta çalışmayan ancak hilelerle çalıştırılıp kullanılabilen programdır.sync özelliğindeki bazı aksamalar gözden kaçmıyor ancak bir hotfixle düzeltilebileceğini sanıyorum.ayrıca wmp 11 araç çubuğu modunda çok şık ve kullanışlı gözükmektedir. (anjeliq, 06.09.2007 22:33) |