| 1. | ntv spor haberleri gibi insan, tam 10 senedir bana katlanan, hala bir cd borcum olan çapkın kişi. spor insanı, cm üstadı, pivot dergisi yazarı, hayatın anlamını çözmüş ulu insan (kornish, 10.03.2004 14:25) |
| 2. | (bkz: wildboyz) (drenchrome, 05.06.2005 12:15) |
| 3. | beni giri bölü nickaltı oranında bir numarayım deyip yarmış olan izmirli istanbullu karma yazar. ahanda buraya da yazıyorum roberto carlosun sami yende galatasaraya gol atıp atmayacağına dair iddiaya girmişizdir. bunun resmi videosu sesw kaydı herşeyi mevcuttur. golü yiyecek iddiayı kaybedecektir. zirveye kadar bütün gün o mekan senin bu mekan benim içmiş takılmışızdır. hoşsohbet yazardır gelecekten beklentilerinin sağlam olduğuna inanmaktayım.
edit : baya baya yıllardır basketbol yazarlığı yapıyormuş. bakmayın sözlüğe girip birşeyler yazmadan geçirdiği aylara yıllara. baya baya yazar yani. * * (jellyjam, 29.07.2007 02:46) |
| 4. | zirve için * taaaa izmirlerden dağları taşları delip gelmiştir kendisi. çokta iyi etmiştir. bide acaip sağlam rakı içiyormuş bu kişi. duble duble üstüne çakıp banamısın dememiştir * (akabinde ve detayinda, 29.07.2007 03:12) |
| 5. | bir grup insan tarafından gs'li diye damgalanan, hayatın anlamını çözmesine az kalmış, iyi ki tanımışım dediğim bir insan. (genjuure, 29.07.2007 18:29) |
| 6. | sadece basketbol ve sohbetle kalsa iyi. assassin, wildboy, manha, lucifer vs. falan kahvaltı öncesi ve sonrası accayip keyifli bir film muhabbetine girmiş sonra çıkamamışızdır. gece sonunda dayanılamamış ve heat izlenmiştir.
(bkz: itü sözlük denizli zirvesi sonrası) (coughlin yasası, 30.07.2007 15:51) |
| 7. | manha ya en büyük galatasaray dedirten yegane insan (tukaka, 31.07.2007 12:54) |
| 8. | sevimli ve bi o kadar çok konuşan yazar. basketbollu yıllarım geride kaldı dememi beklemeden soru yağmuruna tutmuştur beni. sonra da en son 2003 de takımda olduğumu duyunca yanındaki başka biriyle muhabbetlere dalmıştır. bahsettiği basketbol dergisinde bir gün burç bölümünü falan yazarım kim bilir. (bkz: dasdadsads)
eklenti: gitgide şahsıma daha çok şey ifade eden güzel insan. (badangel, 31.07.2007 20:11) |
| 9. | itü sözlük denizli zirvesinde biraz yorgunluğun etkisiyle, kısa zamanda çok insanla laflarken kimseyi sallamaz bir görüntüyle yanlış anlaşılmış yazardır. İşin kötü tarafı giri/nick altı oranıyla rekor kırma hayalleri jellyjam önderdiğinde bir yazar grubu tarafından baltalanmıştır. (bkz: agla1) (wildboy, 31.07.2007 21:52) |
| 10. | karizma sahibi, sıcakkanlı sohbetsever insan. alkolden midir normal duruşu mudur bilmem ama tartışırken yavaş konuşması insanı sabırsızlandırıp tartışma hırsı katıyor insana.
biram yanımda olsun sabaha dek bu adamla muhabbet edeyim denesidir. (one more cup of coffee, 01.08.2007 08:29) |