| 1. | audioslave gibi bi olay. stone temple pilots'ın vokalisti ile gunsnroses'tan üç eleman(aralarında slash var) grup kurdular 2003'te. albümleri de dün çıktı. süper. (gileadlı roland, 07.06.2004 23:28) |
| 2. | contrabant adlı albümleri ile beni benden alan yıldızlar topluluğu (kemal etikan, 04.10.2004 22:41) |
| 3. | slash'in gene piç gibi , artiz gibi olduğunu görmek gurur verici bir olay...
sözlerini yazmak icab eder; it's been a long year since you've been gone i've been alone here i've grown old i fall to pieces, i'm falling fell to pieces and i'm still falling every time i'm falling down all alone i fall to pieces i keep a journal of memories i'm feeling lonely, i can't breathe i fall to pieces, i'm falling fell to pieces and i'm still falling all the years i've tried with more to go will the memories die i'm waiting will i find you can i find you we're falling down i'm falling (skuba, 25.08.2005 03:34) |
| 4. | guns'n roses bozması,fall to pieces gibi süper bir şarkıya sahip grup.
(bkz: audioslave) (fausta, 29.10.2005 17:37) |
| 5. | grup elemanlarına bakıldığında allah vergisi yeteneklerinin yanında hepsinin uyuşturucuyla sorun yaşamış ya da yaşamakta olduklarını görebiliriz.hatta scott weiland daha da ileri gitmiş hapis bile yatmıştır.
(bkz: scott weiland) tabii ki grup son derece başarılı bir albüm ve birçok hit parçaya imza atmıştır.bu tür gruplar organ nakli gibidir zaten.chris cornell audioslave e gayet güzel gitti,scott weiland ise velvet revolver da gayet iyi bir performans sergiliyor.konserleri de son derece gaz geçiyor güzide grubumuzun. (floydzede, 08.02.2006 22:41) |
| 6. | pink floyd'un money'sini de coverlamıştır bu güzide grup.. (vikartindur, 05.07.2006 00:02) |
| 7. | bir çeşit guns n roses olan rock grubu..ilk albümleri baya tatmin ediciydi devamı bekliyoruz.. (ace of spades, 05.07.2006 00:06) |
| 8. | şu sıralar çok ciddi sorunlar varmış grupta.slash-axl vakası gibi weiland-slash vakası yaşanması an meselesi olabilir. (floydzede, 05.07.2006 00:12) |
| 9. | mp3 player'da sürekli yerini almış gruptur, gecenin bir yarısı ıssız bi yolda yürürken bağıra bağıra söylenmesi ilginç bir mizansen yaratıyor, ben sevdim tabii ama herkesin keyfi kendine. (spitfire, 05.07.2006 00:15) |
| 10. | süper bir gruptur kesinlikle dinlenmesi gereken şarkılara sahiptir.o kadar yıl geçse de slashin hala eski slash olduğunu attığı sololarla bize gösterir.
grup elemanlarından kafa da tek soru işareti bırakan dave kushner(ritim gitar)'ın gruba alınma sebebi ise dave'in slashin ortaokul arkadaşı olmasıdır.gayet de iyi çalar kendisi grubun yeni albümü libertad(ispanyolca da özgürlük) 2007 baharında çıkacak ve bu albümle ilgili scott 'bütün şarkıları süper olan bir albüm çıkarıcaz'demiştir. 2007 de yüksek bir ihtimal türkiye'ye gelecek gruptur. grubun elemanları (bkz: scott weiland) (bkz: slash) (bkz: duff mckagan) (bkz: dave kushner) (bkz: matt sorum) (nos, 03.01.2007 17:08) |