| 1. | drizzt do urden kardeşimizin iki adet scimitarından** biri. tehlike, düşman vs. varken mavi mavi parıldar sting misali. yanlış hatırlamıyorsam drizzt bunu bir büyücüden almıştır. (telperion, 01.04.2005 01:03) |
| 2. | http://www.mwart.com/...
asp büyük harfle olacak (telperion, 01.04.2005 01:22) |
| 3. | drizzt do'urden'in scimitar'larından bir tanesi. yakınlarda düşman olduğunda mavi mavi parlar. diğer scimitar için (bkz: icingdeath) (twinkle, 29.11.2005 19:13) |
| 4. | (bkz: twinkle twinkle) (ephendy, 06.12.2005 00:34) |
| 5. | 3. nesil yazar,toprağım, okuldaşım, ankarada okumasına rağmen güzel yazılarıyla sözlüğe şeref vermiş zatı muhterem (yako, 15.01.2006 23:34) |
| 6. | uzun bir süredir ne zaman bir girisini görsem ulan bunu ben girecektim diyecek derecede fikirlerini paylaştığım yazar zat. (ben de öyle biliyordum, 15.02.2006 14:10) |
| 7. | "daha dün annemizin..." melodisiyle okunan bir şarkısı vardır bu yazarın. yıllarca ilkokul müzik listelerinin listebaşı olmuştur. (-bi imza alabilermiyem?)
twinkle twinkle little star how i wonder what you are up above the world so high like a diamond in the sky twinkle twinkle... how i... (azwepsa, 06.03.2006 13:16) |
| 8. | kibariye-tarkan düetinin ardından piyasayı sarsacak düetimiz:
azwepsa: twinkle twinkle super star how i wonder where you are twinkle: up there in the penthouse my hand in her red blouse azwepsa: twinkle twinkle, naughty boy promoted from latex sex toy (azwepsa, 10.03.2006 15:30) |
| 9. | sure that star can twinkle
and youre watching it do boy so hard boy so hard but i know a girl twice as hard and im sure said im sure shes watching it too no matter what shes got in her right dresser tied i know shes watching that star gonna twinkle gonna twinkle gonna twinkle and last time i knew she worked at an abbey in iona she said i killed a man t ive gotta stay hidden in this abbey but i can see that star when she twinkles and she twinkles and i sure can that means i sure can that means i sure can so hard so hard sözlerine sahip,arkadan ufak ufak piyano dokunuşlarının duyulduğu güzel tori şarkısı. (bettyboop, 04.04.2006 02:52) |
| 10. | bir de icingdeath vardır.
(bkz: drizzt do'urden) (noctis, 16.05.2006 13:56) |