| 1. | valinor'un gümüş ağacı. her açışında etrafı gümüşi bir aydınlık kaplardı. solmadan hemen önce laurelin açardı ve bir süreliğine gümüşi ve altın ışıklar bir arada aydınlatırdı aman'ı.
daha sonra bunlar melkor'un yardımıyla ungoliant (shelop'un atası) tarafından zehirlendi. ve sonra telperion'un son meyvesi ayın yaratılışında kullanıldı (markrenton, 25.04.2004 01:21) |
| 2. | benim cümlemi benden önce yazarak sağlam bir marsı hakeden rulman kolyeli makinist. langırtta erdem olmasa yenemezdiniz bizi kızım diyor ve sıradaki ünlüye geçiyorum. (the weakest link, 27.07.2004 20:01) |
| 3. | itü sözlük odtü zirvesi 'nde utanmadan, ilk zirve falan dinlemeden langırtta galibiyet elde eden* ancak sonra hoş sohbetiyle bu durumu unutturan şeker bir arkadaşımızdır.ayrıca the weakest link'in tavlada ifadesini almış yüce bir şahsiyettir kendileri. (quarantine, 28.07.2004 05:42) |
| 4. | kazaklarının hepsi kedi tüyüyle kaplanmış olduğu için geceleri kediye falan mı dönüşüyo diye merak ettiğim, makineci ankara odtü insanı, seyahati seven bir istanbullu, fahri kadıköy anadolulu, alışveriş erbabı, sıkı bir sinema fanatiği, fen bilimleri mezunlarından, dersanetayfanın kurucusu, valla sıfatları saymakla bitmez olan arkadaşım. (amorph, 08.08.2004 19:17) |
| 5. | beni "sana küpe alıcam" vaatleriyle kandırmış olan stajyer.en kısa zamanda "hani küpelerim nerdeler" şeklinde bir soru yönelteceğimdir kendisine.dc de en çok sömürdüğüm insana * ve de puzzle delisi olan bu kedimsi yaratığa selamlar... (amorph, 09.09.2004 02:01) |
| 6. | her zaman sizi dinlemeye hazır olan,zehrinizi döktükten sonra da yapıcı,güç verici ve ilaç gibi olan yorumlarıyla kendinize gelmenizi sağlayan büyülü ve kutsal bir varlık.bazen insan kılığında görünür bazen ise bembeyaz tüylerle kaplı olan bir kedi kılığında.
ama özletmektedir kendisini.ikinci dönemde tayfayı toparlayıp kesinlikle ziyaretine gidilecektir.bizi nerde yatıracağını şimdiden merak etmekteyim. (amorph, 17.12.2004 13:14) |
| 7. | bu şahısla yaptığımız minibüs muhabbetlerine doyamıyorum, neden bilmiyorum.keşke minibüsten inmesem de gebzeye kadar gitsek diyorum içimden.
annesinin yaptığı börekler kadar güzel (ama biraz tuzlu) patates salatası yapan, maharetli bir mühendis.birlikte kısır yeme olayını abarttığımız insan.o, alışveriş konusunde zevkine en çok güvendiğimiz kişi.sevgiler... (amorph, 27.01.2005 17:45) |
| 8. | sözlükteki girilerinden brit pop dinleyicisi olduğu izlenimini edindiğim yazarcan. çölde vaha bulmuş gibi oldurtan. (comatose, 18.04.2005 20:26) |
| 9. | artık ne zaman britanya'yla ilgili birşey görsem aklıma düşecek olan yazar. bir brit partisi olsa karşılaşma olasılığımın %90 ı geçtiğini düşündüğüm yazar. helal olsun dedirten. (comatose, 05.05.2005 00:31) |
| 10. | hard diski format yemeden önce son girilerini yazan kişidir. amanın aman. (telperion, 10.09.2005 17:50) |