| 1. | duyduğum takdir ettiğim cümleye sebep olmuştur.
- arama bir daha beni - numaranı telefonumdan siliyorum! - hayır canım telefonundan değil beyninden sil benimle beraber. (yeşil erik, 22.01.2009 16:16) |
| 2. | gerekli bir işlemdir. arada bir rehberde temizlik yapmak iyidir. 5 senedir aramamışın adamı, şimdi mi arayacaksın? hem de telefon çantanın içinde veya cepte kendi kendine birilerini aradığı zaman, daha usturuplu kişileri arama ihtimali yükselir.
büdüt:imla (elira, 22.01.2009 16:24) |
| 3. | (bkz: insan rejimi) (zinkafnun, 22.01.2009 16:25) |
| 4. | kiminle aram bozulsa ilk yaptığım iş telefonumdan numarasını silmektir.bu huy bazılarına sapıkça gelir belki ama beni acayip bir şekilde deşarj etmektedir.fakat arkadaşlarımla aram düzelince "numaran neydi ya benim rehber silinmiş" gibi bahanelerle tekrar almak zorunda kalırım.önceleri anormal geliyordu bu yaptığım onlara ama şimdi herkes alıştı duruma. (çıtırpaneharcı, 22.01.2009 16:28) |
| 5. | önemli olan sim hafızasından silebilmektir. (ruhani oyun havaları, 22.01.2009 16:28) |
| 6. | görünüşte hikaye gibi gözükse de, uygulamada oldukça başarılı sonuçlar doğuran bir yöntemdir.
ha tabi niyet ilişkiyi sahiden nihayetlendirmekse. sigaranın bile çoğunlukla el alışkanlığı sonucu bırakılamadığı düşünülünce, telefon defterindeki ismin üzerinde gezmiyorum, dolanmıyorum diyen varsa... varsa, o silmesin. yoksa, bu işlemin sıkılmış sivilce gibi ferahlattığını söylemeliyim. izi dersen? eee sivilceyi çıkarırken düşünecektin. (kabaramazsınkelfatma, 22.01.2009 16:35) |
| 7. | zamanla numarayı unutmanızı sağlayan yöntem, oldukça kullanışlıdır. (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 22.01.2009 16:38) |
| 8. | rehber
c bla bla silinsin mi? evet.. (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 22.01.2009 16:44) |
| 9. | çok daha önemli olanı hafıza kayıtlarından silmektir. (eski sevgili itlaf ekibi, 22.01.2009 22:44) |
| 10. | ayrılık acısı çekilen dönemde içinde kanayan yaraya merhem olması temennisiyle de yapılabilinecek harekettir. msnden adres silmek, facebookta arkadaş listesinden silmek şeklinde devamı gelebilir. silme sürecinde sıralamanın önemi yoktur. önemli olan gerçekten istemiş olmaktır.
(bkz: ya allah bismillah) (bkz: başlamak bitirmenin yarısıdır) (bkz: ben yaptım oldu) (kiokthemauve, 22.01.2009 23:02) |