| 1. | büyük umutlarla gidip hayal kırıklığına uğradığımız film.seri cinayetler işleyen bir katilin yakalanması için fbi dan özel ajan(angelina jolie)yardım için çağırılır ve 3 polisle olayı araştırmaya başlarlar.aslında çok farklı bir hikayesi yok,beklenen veya tahmin edilen bir sonu var. (bettyboop, 09.08.2004 04:31) |
| 2. | afişine baktığımda arka plandaki adamı antonio banderas'a benzetmeme sebep olan film. (axel fox, 09.08.2004 04:33) |
| 3. | vizyona yeni giren bi sinema filmi.yönetmeni, d.j. caruso. başrollerdeki oyuncular, angelina jolie, ethan hawke, kiefer sutherland. (skin, 10.08.2004 05:05) |
| 4. | angelina jolie'den de ne korkulur ama..
izlenmemesini, sinemaya gidilip boşuna para verilmemesi hakkında halkımızı burdan uyarıyorum..sırf angelina ablanızı görmeye bile değmez bence.. (zeus, 16.08.2004 17:28) |
| 5. | angelina yengenin cin fbi ajanı rolünde harikalar yarattığı ethan hawke abinin de rolünde döktürmesinden ziyade özlü sözlerine bayıldığım film.
(bkz: the bait always dies) (excalibur, 04.11.2005 21:21) |
| 6. | angelina jolie'nin en takdir ettiğim filmidir.evet belki kurgu mükemmel değil, katil belli oluyor ama son sahnenin gelişimini öncede tahmin eden bir babayiğit olduğunuda düşünmüyorum.ayrıca malum sahneden sonra ethan hawke'un yarasının açılmasıda anjelina jolie'nin şiddet göstergesine en güzel referanstır. (troke, 24.03.2006 12:52) |
| 7. | ethan hawke'ın gattaca'daki muhteşem performansından sonra çerez niyetine bile izlenmemesi gereken film..
-spoiler- -alo ethan? abi bak bizim bir film projemiz var, sen gattaca'da girdin bu dna değişimi olaylarına, hem hazır böyle bütün tüylerini falan kazımış, zımparalamışken masraf olmasın, bizim filmi de çekelim bir zahmet ethancım ha? +olmaz abi, senaryo acayip kötü.. -olm öyle deme, bak angelina* da kabul etti filmi, onunla oynuyosun.. hem -sessizlik- o kadar sevişme sahnesi ayarladık olm, gel oyna işte.. -spoiler- (rasmus, 24.07.2006 01:16) |
| 8. | şu an star'da angelina jolie'yi tüm güzelliğiyle seyretmemi sağlayan film. katiller, ölüler falan var filmde bir şeyler anlatıyorlar ama çok da önemli değil... bu arada türkçe'ye hayatın benim diye çevrilmiş. (sevda yuklu metrobus, 23.11.2009 22:54) |