itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

taharet musluksuz alafranga hela
1.nasıl anlatılır ki böyle bir yer. hani öyle bir yerdir ki hayalimde sıçsan sıçılmaz, sıçsan kalkılmaz.
burada beşinci nesil yazardır. yazarla ilgisi nedir bilmiyorum. hoşgelmiş.
(gone with the sin, 15.02.2009 06:59)
2.alafranganın orjinal türk eli değmemiş halidir. bir de bunun high tech olanları vardır onu japonlar yapmıştı hem taharet musluğu benzeri bir şey hem de kurutucusu vardır.
(edge, 15.02.2009 08:57)
3.beşinci nesil, kanka listemin güzide köşesini kapmış yazar.
(vertigo, 16.02.2009 03:42)
4.nickaltıma yazdığı yazıyla (her ne kadar bana yazmış olmasa da) beni benden alan yazar. takipteyim.
(heroine, 06.04.2009 17:30)
5.iki gündür opeth antalya konserine giden bir cengaver arayan yazar.. opeth tahminen turne boyu hep aynı şarkıları çalacak.. biraz sabrederse, istanbul, ankara, izmir konserlerine giden yazarlardan playlisti edinebilir..
(bacanga, 17.04.2009 10:51)
6.türkiye'de de lüks sınıf otellerinin bazılarında şahit olunabilecek durum. tuvalet kağıdı olmazsa olmazdır kabul ediyoruz, ama tek başına işlevsizdir, irençliktir, mide bulantısıdır. hee unutmadan klozetin yanına koyduğunuz bide götünüze girsin.
ankara etap altınel oteli.
(neprirodan, 17.04.2009 10:58)
7.efendim güyaaaa medeniyetin hasosu, sokaklarında tek bir çöpün bile olmadığı, hatta helanın önünde ayak konulan seramik karoların altında ayak için yerden ısıtma bulunan alamanya'da da yoktur. millet kuru kağıtlarla zımpara yapıyor heralde. eğer kader sizi almanya'da bulunmaya iterse yolda göreceğiniz o güzel kızların hepsi boklu efendim. abartmıyorum... günde 15 kere duş almalarının altında da bu yatıyor olsa gerek.
(hell guardian, 20.04.2009 20:06)
8.batı ülkelerinin türk insanına sunduğu acımasız gerçek. iğrenç lan...
(senin olmaya geldim, 25.04.2009 20:37)
9.kaç zamandır itü sözlük chat'te görüyorum kendisini, pek bir nane molla. pek bir iğrenç. nicki gibi aynen. yazdıklarına da şöyle bir baktım. işi gücü yok galiba. saçma sapan şeyler yazmış. en yakın zamanda sözlüğü bırakmasını tavsiye ediyorum kendisine. vursun kendini dağa bayıra. havalar da ısındı. sözlük bir şey kaybetmez yani.
(hypnotica girl, 30.04.2009 15:13)
10.bana köy yumurtası,peynir...vs getireceğini iddia eden kişi.
bilmiyor ki ben sütü hollanda'dan getirtirim, peynir olarak da rokfordan başkasını ağzıma koymam. yumurta da yemem ayrıca. işte varoşluk böyle bir şey. kalsın eksik olsun istemez...
çamaşır suyu esprisine gelince. helayı temizleyen nedir? çamaşır suyu... bana muhtaç yani bir yerde.* çamur atmasın hiç.
(hypnotica girl, 30.04.2009 15:30)
devamı
son