itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

sunflower
1.kitap okuduğu kitap ve yazarlar hakkında bilgi verdiği girilerinden belli oluyor.copy paste ve gereksiz bakınızlar vermemesi de girilerini hoş okunur kılıyor...
(husatin, 22.08.2006 02:46)
2.tam bir kitap kurdu. bunun yanısıra insana kitap okuma şevkini getirebilitesi yüksek insan. bir öğretmen,bir öğrenci.bilmediklerini öğrenmeye, bildiklerini öğretmeye her daim hazır bulunan güzel insan. konuşkan, sevecen, cana yakın... yapacağı bir işin için kendini tamamen "o" işe odaklayan, kendine kurallar koyan, düzenli ve tertipli... hayatı sıradan yaşamayan/görmeyen, boş zamanları değerlendirme uzmanı.
(ccuk, 27.08.2006 12:14)
3.sunflower http://youtube.com/...
(oldz, 28.08.2006 00:11)
4.kitapsever, şiirsever ve aynı zamanda kaliteli giriler giren yazar...

ayrıca haftanın atraktiflerinde 7. sırada; bir hayli efor sarfediyor demekki...
sarfettiğine değiyor da...
değsin...
bizim bir şikayetimiz yok...
girilerinin yılmaz takipçisiyiz...
(van den budenmayer, 28.08.2006 11:23)
5.http://www.plu.edu/...
(guest8644, 30.08.2006 13:17)
6.@930391 girisi sayesinde bugun tanıyabildiğim birlikte dünyayı değiştireceğimiz insan-ki yeni tanıdım daha kendisini ekmez işalla ama şimdi diceksiniz bir günebakan çiçeğiyle nasıl dünyayı değiştircen? bende onu düşünüyorum işte*
(chladoceran, 13.09.2006 01:33)
7.hani bilindik bir hikaye vardır bir adam sahile vuran milyonlarca deniz yıldızını teker teker denize atmaktadır yanına biri yanaşır ve burda milyonlarca deniz yıldızı var bütün hepsini teker teker atman hiç birşeyi değiştirmez der, adam ise son attığı deniz yıldızını göstererek onun için değişti der. işte bu yazar,yıllarını o sahilde deniz yıldızlarını kurtarmaya adayabilecek biri.ben hemen sıkılırdım valla yüzmekten bile sıkılıyorum
(chladoceran, 14.09.2006 16:19)
8.yanlış gördüğünde oldukça iyi niyetle uyaran yazar.
(maia, 03.11.2006 21:22)
9.sözlüğün bu kaotik günlerinde girilerini mumla aramakta olduğum gayretli yazar. gayretli çünkü okudukça okuyor ve de okuduklarını bizlere aktarabilmek için dikkatli ve özenli bir şekilde yazıyor. ihsan oktay anar ı da beğenmesi ayrı bir güzel olmuş tabi.
(ynitm ynits, 06.01.2007 14:22)
10.ingilizce sunflower ,türkçesi ayçiçeği (helianthus annuus):asteraceae familyasından çekirdekleri ve yağı için yetiştirilen sarı çiçekli bir tarım bitkisi.günebakan çiçeği diye de geçer.
çekirdekleri değişik bölgelerde farklı isimlendirilmiştir:ege bölgesinde çiğdem ,orta anadoluda çitlembik,marmarada da çekirdek diye geçmektedir.
(yineyenidenkobalamin, 22.01.2007 23:36)
devamı
son