| 1. | hemen her entrysinde sezen aksu ismi geçen yazar.
nickinden ve entrylerinden de anlaşılacağı üzere bir sezen aksu hastası. (semih cumhuriyeti vatandaşı, 11.07.2007 22:51) |
| 2. | sezen aksu sevmeyenler derneğinin ve sezen aksu bu işleri bıraksın kampanyasının en azılı düşmanı. sanırım. (dereotundannefretederim, 12.07.2007 22:07) |
| 3. | kuzenlerin en hası,en canı.dost desem fazlası,kardeş desem kardeşten yakın..herşeyimi bilen insan,dertlerimin ortağı,beraber kaldığımız gecelerde sabaha kadar ısrarla susmayan,beni güldüren insan.yahu olsa da lise anılarını anlatsa..
kuzen valla gözümün önüne istanbula karşı demli çaylarımız sabaha kadar süren tavla partileri,ananemin sabaha karşı 4 te kalkıp perde asması,sabaha karşı evden kaçıp ananemi deli etmemiz,ımm gecenin 3 ünde beni gaza getirip buz gibi havuza atlamama sebep olmanız geliyor,yazamadım,daldım gittim hehe.. teyzemin kızı işte,ablam,canım ciğerim.şu hayatta en değerlilerimden.. seviyorum seni.yeterince saçmaladım.. (the crestfallen, 14.09.2007 23:56) |
| 4. | sırf sözlük ahalisini sinir etmek için sezen aksu şarkılarını ve sezen aksu ile alakalı bilgileri sözlüğe zerk ettiğini düşünüyordum uzun zamandır. ama tanıdıkça öğrendim ki gerçekten de sezen aksu hayranı, fanatiği, fetişistiymiş. en çok da kendisine düşüyor sezen aksu ablamızla illgili giriler girmek. başarılarının devamını diliyorum. amin. (camel, 11.10.2007 03:57) |
| 5. | crestfallen : kuzen çok sütlümü içicen kahveyi?
nehir : evet crestfallen : peki (yanında duran nehirin kafasından aşağı boca eder sütü,istemeden) (the crestfallen, 14.10.2007 20:01) |
| 6. | tanıma şansına eriştiğim iyilik meleği, şirinlik abidesi, vefalı dost, sezen delisi yaratık. ne zaman evlerine gitsem gerek derin, gerek seviyesiz(!) muhabbetlerimiz -fonda sezenle- hayatımda yaşadığım en güzel anlar arasında.
içki sofralarından bi hışımla kalkıp koşarak odasına kapanan ve bağıra bağıra ağlayan; sonra hiçbişey olmamış gibi masaya gelip muhabbete devam edip etrafa gülücükler saçan güzel insan... ayrıca içkinin bokunu çıkarıp sarhoş olaraktan tüm geceyi rezil edip herkesin nefret dolu bakışlar attığı beni, bir anne şefkatiyle banyoda yerlerden toplayarak balkona çıkaran ve o soğukta beni ayıltmaya çalışan bir güzellik... taksimde kazıkazana bir öğünlük yemek paramızı bayıldığımız, -kendi deyimiyle- "kumarbaz olmaya açık kişilikli" nehirim... (cactus, 16.10.2007 14:26) |
| 7. | (bkz: o değil de bir sezensevdası vardı o nooldu) (lightblue, 20.10.2007 02:55) |
| 8. | bir arkadaşımın sırf msnde 10 dakika konuşarak sezenehir hakkında yaptığı tespitler :
the indigo children: gerçekten mutlu bi insan the indigo children: ve zengin ve yaratıcı bide şahane ve bitaneydi sanırım. the indigo children arkadaşımın nicki oluyor efendim. (the crestfallen, 15.11.2007 20:05) |
| 9. | görünüşüme bakıpta sen beni sakın ha cin fikirli sanma
hani yağmasan da gürle benim durumum çalımıma aldanma okurum yazarım konuşurum kelimelerin efendisiyim ama aşka gelince enikonu safım sen şanıma inanma! (sezenehir, 28.11.2007 12:16) |
| 10. | özlediğimdir..uzun zamandır konuşamadığım kuzenimdir.zira eve çıktığımdan beri ne gidip kalabildim ne tek kelime konuşabildim kendisiyle.
hayat bu,sürekli bir çabalama hali.sevdiklerini bile unutabiliyor insan bir süreliğine.burdan kendisine sesleniyorum ; en kısa zamanda kahkaha dolu,saatlerce konuşup beni uyutmadığın bir gece geçirmeliyiz.ihtiyacım var çok. tekrar tekrar : özledim! (the crestfallen, 19.12.2007 21:04) |