| 1. | duman'ın muhteşem bir şarksının adı. (where is my mind, 19.05.2004 15:30) |
| 2. | önümde bir karanlık yol
benimle yürür müsün zemini meçhul bir yol yanımda yürür müsün gönlümün aşk parçası kalbimi dinler misin ilahi bir aşktır bu şakayla karışmasın benim derdim seninle kal yanımda hep böyle benim derdim seninle sorma sorma hiç bir kimse anlamaz beni senin gibi hiç bir kimse inanmaz bana senin gibi hiç bir kimse karışmaz kana senin gibi ruhumun ta dibinde raks eder senin sesin vurgun yemiş gönlüme ne eylesen nafile (lethe, 20.07.2004 15:21) |
| 3. | inanılmaz güzel duman parçası. gaz falan değildir ama gene de vurur insanı derinlerden. bir süre dinlenilmezse, bu sürenin sonunda dinlenildiğinde daha da artar etkisi. (marla singer, 11.04.2005 02:06) |
| 4. | (bkz: senin gibisi zor bulunur) (chixculub, 11.04.2005 03:30) |
| 5. | 'üzerimde sevdiğin mavi elbisem...' diye sözleri vardı aylin aslım'ın şarkısının.
insanın tüyleri diken diken oluyo dinlerken. senin gibi beni kimse sevmedi... (famenoth, 11.04.2005 23:32) |
| 6. | 'hiç bir kimse karışmaz kana senin gibi' der bitirir insanı... (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 15.08.2005 16:31) |
| 7. | (bkz: el gibi) (gülümsün, 15.08.2005 16:33) |
| 8. | küçük bir an için
ait olmak için eski aşklar gibi kapında. yalnız bir gün için, nefes almak için kanarken avuçlarım karşında. üzerimde sevdiğin mavi elbisem, sensiz geçirdiğim günlerden senin gibi beni kimse sevmedi dönmedin gittiğin yerden geri senin gibi beni kimse sevmedi bekledim gittiğin günden beri... edit: bu kadın böyle bir şarkı yazdı ve söylediyse niye yok ben kalender meşrebim, yok aylin aslım ve tayfası, acaip klipler, pazarlama teknikleri gibi işler çıkarttı başımıza sonradan. ne gerek vardı yani? yoksa çaldı çırptı mı? esinlendi mi? diye beynimizde sorular uyandıran da bir şarkıdır bu aynı zamanda ama herneydi ise güzel şarkıydı. (amidala, 26.09.2005 00:08) |
| 9. | aylin aslımın herkes tarafından tanınmasına vesile olmuş 2000 çıkışlı "gelgit" isimli albümündeki ilk parça. klibi amerikada çekilmiştir, hoştur güzeldir.
arzu edenler www.aylinaslim.com adresinde videolar bölümünden klibi yükleyebilirler. (sade, 21.10.2005 10:52) |
| 10. | şimdiki aylin aslım'la alakası olmayan dönemlere ait* aylin aslım şarkısı. yüz değişik, tarz değişik, gayet duygulu bi şarkı. özellikle şu kısmı: "senin gibi beni kimse sevmedi." (viola, 02.04.2006 16:14) |