| 1. | 4. nesil yazar kişiliktir. hatırlamadığım bir zamanda, hatırlamadığım bir sözlükte kendisine şöyle bir giri girmişliğim vardır.
"beni kültür yumağına sarmış, cahillikle körelmiş gözlerimi açmış yazardır. bu yazarı okumanın ve iletişim içinde olmanın en güzel tarafı, fikirlerini dayatma çabasından çok, onları anlatabilmesidir." (hopeless, 07.06.2007 02:13) |
| 2. | (bkz: scherzo)
italyan gramerine göre nükteli esprili anlamına ifade eden bu sözcüğün çoğulu. (yamukyumukpirenses, 04.07.2007 00:49) |
| 3. | italyanca şaka(lar) anlamına gelmektedir.(bkz: scherzi a parte)
yazar olarak ise;tam bir fm ci.severiz yazılarını (etobur vejeteryan, 05.08.2007 05:14) |
| 4. | son zamanlarda izmir'i özlemiş ama yine de 'en azından burası o kadar sıcak değil' diyerek beni kızdırmayı amaçlamış kişi.* kızmadım, kızmam, orası ayrı. web bağımlısı, müzisyen, girilerini severek takip ettiğim; kaçıncı nesil olduğunu bilmeden sevdiğim yazar.* (andromeda, 19.08.2007 17:48) |
| 5. | çok güzel muhabbeti olan,okulum filan olmasa da saatlerce konuşsam dediğim.
bi de müzik ruhun gıdası. (liselle, 04.12.2007 15:44) |
| 6. | son günlerde sağından solundan yazdığı her satırdan mutluluk ve sırıtık akan insan.ayrıca an itibariyle öğrendiklerime göre hamarat ev erkeği.
sabahlara kadar oturup kendi geliştirdiğimiz tezleri gene kendi antitezlerimizle çürüttüğümüz,ikinci oturum için bi boşluğunu yakalamayı umduğum insan. ne ev işiymiş yahu. (liselle, 21.01.2008 02:35) |
| 7. | haftanın en beğenilen girilerine girebilecek sağlam yazılar yazabilecek genç ve sağlıklı bir sözlük yazarıyım.istediğim oyları alıp sükse yapmak için yazdığım en traş girileri bile oylayacak kanka listesi elemanları arıyorum. karşılığında yüksek miktarda artı oy verilecektir.
şeklindeki duyurusuyla gece gece beni benden almış yazardır. (wasowsky, 18.02.2008 03:06) |
| 8. | haftanın en beğenilen girileri listesinde adını gösteremese de haftanın en beğenilen duyurularında gönüllerin birincisi, desteklenesi yazar. (camel, 18.02.2008 03:14) |
| 9. | dans terapisi diye birşey icat etmiştir kendileri.adını ben koydum, kavram onun, ama patentini almaya yanaşmıyor. * (liselle, 27.04.2008 00:01) |
| 10. | önce güzelsin dedi.çirkin ördek bendeniz bi sevindim ama yok canım ne güzeli dedim.sonra çirkinsin evet biliyorum dedi.yaşasın dedim.gördü gerçek yüzümü.sonra "ben sana hiç güzelsin demedim ki" dedi,diyecek bişiy bulamadım.çirkin miyim güzel miyim anlamadım.böyle bir insan işte. evet. * (liselle, 01.05.2008 23:49) |