itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

sarmalak
1.genelde mzahla, özelde leman dergisiyle arasının çok iyi olduğunu sandığım yazar.
(mayakovski, 27.02.2007 07:08)
2.bana katlanmış, bir şekilde destek vermiş yazar, teşekkür ederim efendim.
(ephendy, 16.03.2007 00:41)
3.girilerini muhtemelen batıkentteki evinden yazan dördüncü nesil yazar...
(bkz: kardelen/@1278433)
(bkz: ergazi/@1278428)
(bkz: harbiş/@1278423)
(bkz: yenibatı/@1278421)
(bkz: ilkyerleşim/@1278418)
(bkz: mesa/@1278415)
ve nihayet (bkz: batıkent/@1278411)
edit: an itibariyle pariste yaşayan ama içindeki batıkent aşkı bambaşka olan yazardır kendisi...
(steinmetz, 22.03.2007 23:39)
4.sözlüğe azimle girdiği faydalı bilgilerle haftanın en atraktifi ünvanını ve benim nacizane takdirimi kazanmış yazar. ellerine sağlık..
(me vale madre, 03.04.2007 01:50)
5.henüz tek girisini dahi okumadığım halde yazılarını zevkle takip ettiğim * sohbetiyle eğlenceli bir gece geçirmemize vesile olmuş yazar arkadaş.
(mevlana beni görse sen gelme derdi, 12.07.2007 08:25)
6.hemen hemen her girisini zevkle takip ettiğim,çok sık karşılaşmış olmasak ta yazılarından ve ilk sohbetinden oldukça memnun kaldığım yazardır.bir gün kendisini ailecenek ziyaret etmek istediğim bu sebeple kendisine "j'espère vous rendre visite"demek istediğim,sadece hemen hemen ortak anılara sahip olmamızla yetinmemiş ayrıca hayallerimi çalıp çatır çutur yaşamış beni kıskandırmış arkadaş olunası yazardır.son olarak kendisine "je suis jaloux de vous"diyorum ve kıskançlıktan çatlıyorum.
(chansonnn, 15.07.2007 22:56)
7.polis olmasından şüphe edilen yazardır. bu giriyi mevzunun üstünden günler geçtikten sonra yazmam tamamen korkumdandır.* muhabbeti güzel beni eczanede nöbet tuttuğum esnada yalnız bırakmamış yazarlardandır, teşekkür edilesidir.
(sirseri, 17.07.2007 00:53)
8.(bkz: simitçi kılığındaki sivil polis kılıklı simitçi )
(bkz: korkuyorum anne)
(zoser, 25.07.2007 23:34)
9.kendini özlettiren insan. (bile bile mi yapıyordur nedir...)

(bkz: neredesin sen)
(zoser, 13.10.2007 12:18)
10.yurtdışında yaşamanın avantajlarının yanı sıra dezavantajlarının olduğununda farkında olan yazar.
vatan hasretini kısmen sözlükte yazarak gideriyor. buralarda neler olup bitiyor herşeyden haberi var maşallah. ama bu aralar yalnızlık iyice koymuş kendisine. bugün katıldığım zirve!:ankara sosyal bilimci olsun çamurdan olsun zirvesi!: üzerine aramızda şöyle bir konuşma geçti:

sarmalak:guzel gecmistir eminim
sarmalak:ben buralarda kimse bulamadim
sarmalak:ikinci kisi olsa yapicam hemen
sarmalak:belki 4 yas zirvesine yetisirim
jass:sen yaz 1.paris zirvesi diye
sarmalak:yok ki kimse
jass:emin ol gelen bulunur
jass:ama bunu dile getirmen lazım
sarmalak:yok iste kimse pariste veya fransa da
jass:sadece düşünüp söylemezsen sesini kimse duymaz ki
sarmalak:bazen fransa veya paris basliklarina yazanlarin girilerini okuyorum
sarmalak:gelen olursa veya gozleme dayali giri olursa mesaj yaziyorum burada mi yasadigina dair
sarmalak:ama malesef yok
sarmalak:turist olarak gelen olsa bile onu yakalayip zorla zirve yapicam havaalaninda

evet durum ortada. buradan avrupadaki sözlük yazarlarına sesleniyorum. bir zirvede avrupada bekliyoruz. turist olarak havalanında bile olsa.
(jassmine, 06.01.2008 00:58)
devamı
son