itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

sabaha kadar dance dance dance zirvesi
1.(bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)

ramazan sonrası, kara kış öncesi keyifli ve eğlenceli bi gece..

"i wanna be a disco boy/girl" diyorsanız kaçırmayın, yazık olur!!

şu an için belli olan detaylar şöyledir;

> giriş ücreti yok!
> makul fiyatlı içkiler
> 100+ kişiye kadar kurtları dökecek mekan
> istanbul --> taksim --> energy bar (detaylı krokisi yakında zirvetörde!)
> bol bol 300 500 müzik (tema olarak; 80s, 90s gidiyoruz)..

detaylar için zirvetör sayfasını takip edebilirsiniz!

katılın..katılın..çoşalım!
(zeus, 15.09.2008 23:11)
2.olahabeoy & zeus yönetiminde kaplan kadro tarafından hazırlanılan bu atraksiyon için radyodan sürpriz hediyeler falan dağıtılmakta.

70 lik bira , vodka enerji, şişe sex on the beach gönderildi şimdilik. katılın kazanın çıldırın.
(radiance, 15.09.2008 23:19)
3.ne zaman girildi zirvetöre de bi ton giri oldu hakkında anlamadığım zirve. "ben de" demek için daha vakit var nasılsa, ankaradaki zirveye * bir gideyim buna da katılırım inşallah.
(neva, 15.09.2008 23:23)
4.---promosyon---

gelenler kapıda bi shot sex on the beach ile karşılanacak, duyrulur..

tadı damağınızda kalacak bi zirve olacak..başından sonuna kadar!

---promosyon---
(zeus, 15.09.2008 23:54)
5.zirvenin ortaya çıkışı şu şekilde oldu; bilenler bilir dans etmeyi çok seven hatta dans etmenin hastası bir insanım. çok iyi olduğumdan değil, ama eğleniyorum. uzun süredir kafamda olan bir fikirdi. neden benim gibi diğer sözlük yazarları da dans edip eğlenmesinlerdi? hem de hep birlikte. bir gün zirve mekanı olan energy pubda, zeus ve bir kaç arkadaş otururken arash adlı dance dance insanı dj bölümüne geçip bizi coşturmaya başladı ve "ping" diye bu fikir geldi aklıma. işte dedim burada olmalı bu zirve. şartlar dans etmeye, içmeye, eğlenmeye deli gibi müsait. sonrasında işte zeusla konuştuk anlaştık ve radiance'ın da katkı ve destekleriyle bu çılgın atacağımız zirveyi organize etmeye karar verdik.

emin olun dans edicem.
emin olun siz de edeceksiniz.
(olahabeoy, 18.09.2008 15:00)
6."ben disko müziği dinlemem abi yeeeaaa, tarzım değil" diyenleri esefle kınamak istiyorum. neden efendim? çünkü bu zirvenin amacı eğlenmek. araya ramazan girdi, içemedi bir kısmımız. amaç burada birlikte olup, içmek, çoşmak, eğlenmek imiş. yoksa benim de ne işim var diskoda sorarım size? ayrıca kapıda herkes bir shot sex on the beach ile karşılanıyormuş, böyle de kıyağı bulamazsınız. içki fiyatları da makul. gelin dağıtalım efendim. he beni dans ederken görür müsünüz? orası muamma. alkolün etkisi ile her şey olabilir tabi.
(ceyyar kermit, 18.09.2008 16:02)
7.eminim bu zirveye gitmek isteyen ancak "ne yapsam ne etsem, kimseyi de tanımıyorum ki" diyen bir çok yazarımız vardır. arkadaşlar, sizlere sesleniyorum: gönlünüz rahat olsun! emin olun ki kimseyi tanımayarak girdiğiniz mekandan en az 4-5 yeni arkadaşla çıkacaksınız. şimdiye kadar böyle zirvelere gidip de insanlarla muhabbete girmeyen, sınıfın arka sırasında sessizce oturan çocuk konseptinde kalan hiç bir katılımcı olmadı. "nasıl olacak bu yeaa?!" derseniz, olaylar kendi kendine gelişecek, merak etmeyin.

hem bir kere sex on the beach var girişte, sonra müzikler süper, mekan kalite garantili, cep yakmıyor, hiç olmadı olahabeoy dans edecek (dans pistinde yalnız olmayacaksınız yani). bayram tatili dönüşü ayağınıza gelen bu müthiş zirve fırsatını kaçırmayın derim ben.
(noscho, 18.09.2008 16:50)
8.hiç kimseyi tanımıyor ve üstüne üstük tek katılmayı düşünen bi erkekseniz asla gitmemeniz gereken bi yer. gerçekçi olmak lazım. yoksa ben de söylemesini bilirim, "işte gelin. korkmayın. kaynaşıcaz. eğlencez. bi sürü dost edinceksiniz" şeklindeki olumlu temenninleri. fakat inanın bu sizi kandırmak olur.

sözlüğün eski yazarlarından biri olarak çok zirve gördüm. bende hepsinin ayrı ayrı anısı var. yalan söyleyecek değilim, hakikaten de çok eğlendiğim zamanlar oldu. yeni insanlar tanıdım. fazla olmasa da. ancak şimdi geriye dönük bakınca bazı şeyleri yapmaman gerektiğini düşünüyorum. beni rahatsız ediyor.

benim katıldığım zirve döneminde, ki hala da devam ediyordur bu, yazarlar aynı çünkü, eski yazarlar olarak ister istemez yenilerle çok eğlenip taşak geçiyorduk. bi anlamda egomuzu besliyorlardı. hani bu yazarlar prison break'teki tabirle tam anlamıyla "fish" oluyordu. eee bizim de ister istemez ağırlığımız olduğundan bunları her türlü kullanıyorduk. zamanında ben çok yaptım bunu. hatta bi ara tek eğlencem gibi bişeydi. "hadi bi zirve düzenleyelim de bakalım kimler düşüyooo. canım çok sıklıyooo ya bu aralar" şeklinde açılırdı zaten o dönem bir çok zirve.

bakın, sınıfın arka sırasında sessizce oturan çocuk olarak kalmak iyi. keşke öyle kalsaydı herkes. bizim zirvelerden sonra insan içine çıkamayacak yazarlar oldu. çoğu da bıraktı zaten utancından. hayır aslında tam olarak yaptığımız bişey de yoktu. gayet düzgün bi şekilde hoş geldin deyip sohbet ediyor, ortama ısındırmaya çalışıyorduk. ama tabi ilerleyen dakikalarda bu yazarlar bizim gücümüzden, ağırlığımızdan, ortama hakim olmamızdan ezilip gidiyordu.

muhtemelen bu zirvede de aynı şeyler olacak. hatta daha da kötüsü... çünkü "dans" zirvesi. adı üstünde "dans". herkes buraya baştan "çok eğlencem, dans edicem" havasında gelmeye çalışacak. coolum. rahatım. kaynaşırım. bu tatta. kimisi güvensizliğini yenmek için gelmeden ufak bi şeyler içecek. hiç kasmıyım abi, nasıl başlarsa öyle gider, onlar da benim gibi şeklindeki telkinlerle girecek içeri. peki ya sonrası....

salaklığın manası yok. herkes sizin gibi rahat, cool, gülümsüyerek espri yaparak gelecek zaten. daha doğrusu buna gayret gösterecek. fakat gittikçe düşünecek enerjiniz. başlarda sizi merhaba diyip ilgilenler ister istemez kendi arkadaşlarına yönelecek. peki ya siz? ya gidip dans edeceksiniz tek başınıza ya da gidip yine dans edeceksiniz iki dakika önce tanıştığınız oğlanın yanına. ilgi göstersem yavşaklık olarak mı algılar ee ben napcam paranoyalarıyla dolanıp duracaksınız. az sayıda kız da kapılmış zaten. kapılmasa da sizin nicke bakmaz.eee hiç dans etmemeniz daha kötü olacak. herkesin sizi ezik, içine kapanık bi it gibi gördüğünü düşündüğünüzden iyice bunalacaksınız. dar gelecek o mekan size. sürekli izlendiğinizi düşüneceksiniz. gitseniz, "yaaa o salak mı, demin burdaydı, valla sözlükte fena şeyler yazmıyodu ama zavallının tekiymiş, bi ara dans mı etti lan o göt, hahahaha topal gergedan gibi sallanıyordu, ajaahhaha o muydu lan o, ay ölcem gülmekten, tek başınaydı di mi?"

böyle laflar edilecek arkanızdan. bebişlerim, bu zirveye katılan yazarların çoğunu tanıyorum. iki grup var zaten. bi grup çaça, roro, vals, samba, tango, yarina, kakalin, gayda, lambada, hiphop, v.s, her türlü dansı yalayıp yutmuş kişiler. yanlarında dans edemezsiniz zaten. ortamın amına koyarlar. diğer grup ise ağır abi tayfası. kenarda oturup zirveye yön verecek. peki ya siz nolacaksınız? soytarı. bizi eğlendireceksiniz.

zamanında yaptıklarıma pişman olup bunları açıklamam doğru olarak görülmeyebilir. ama buna mecburdum. çünkü biliyorum ki bu zirveye katıldıktan sonra bir çok yazarın hayatı mahvolacak. tabi ki sanal hayattan söz ediyorum. ama bu real'e de sıçrıyor ister istemez. nickinizi bilmeleri farklı tanışmak farklı... yarattığınız havayı bi anda kaybedebilirsiniz, ki kaybedeceksiniz. ucuz kahramanlık peşinde koşup böyle bi zirveye bodoslama dalmayın. haddinizi bilin. daha sıradan bi zirveyle başlayın sosyalleşme olayına. öyle ya da böyle sözlükte zaman geçiriyorsunuz. yazıyorsunuz, mesajlaşıyorsunuz, v.s... keyif alıyorsunuz sonuçta buradan. hoşuna gidiyor parçası olmak. bunu kaybetmeyin. lütfen.
(kayser sozer, 18.09.2008 19:58)
9.buyrun buradan yakın bi de;

(bkz: http://www.new.facebook.com/...)

event varmış!
(zeus, 25.09.2008 20:58)
10.radyodaki pek eğlenceli 60'lar programını dinleyip kendime geldiğimde aklıma geldi: mevsim geçişi yaşayan baygın bünyelerin üzerindeki ölü toprağını kaldırma açısından çok etkili olacağını düşünüyorum bu zirvenin, dans iyidir.
(iao, 25.09.2008 21:53)
devamı
son