itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

ronn
1.dördüncü nesil yazar hoşgelmiş. ilk girilerinden yazdıklarını zevkle takip edeceğimi tahmin ettiğim yeni nesil yazar.
(kötüböcek, 29.03.2007 14:07)
2.balık burcunun tüm özelliklerini yüreğinde taşıyan, hayatla alıp veremediği nedir anlaşılamayan duygusal yazardır.
(jassmine, 20.04.2007 01:38)
3.an itibariyle 270 giri barajına erişmiş 4. nesil yazardır. hızla yayılan haber tüm türkiye'de coşkuyla siklenmemiş, tüm ilk ve orta dereceli okullarda öğrenciler teneffüslerde kola kutuları ile maç yapmaya devam etmişlerdir. elim olayı öğrenen başbakan ve cumhurbaşkanı telgraf göndermek yerine, olaya kıçları ile gülmeyi tercih etmişlerdir. wondrous'a mail aracılığı ile haber verilmiş, kendisinden "sen kimsin lan?" ayarı alınmıştır. evet, itü sözlük 4. nesil ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde son durum bu gülgün, sen de ne var yok.
(ronn, 20.04.2007 10:38)
4.hey adamım diyebileceğim yazar. tanımam etmem ama okunaklı yazıyor. bir de şu var tabi; ron ron ron...
(deniz büyücüsü, 03.05.2007 21:36)
5.bir zamanların sınıf maçlarında kalesini terk edip gol arayan, bunun sonucunda da küfürlerin odak noktası olan kaleci modelidir.
(raynor, 18.05.2007 18:16)
6.nick altına hakaret yazıyorum ilgimi çekiyorum ekolünün kadim savunucularındandır.
(kolektivist kedi koleksiyoncusu, 27.05.2007 17:03)
7.bülent korkmaz bile korkardı kendisinden. chilavert'i izleyip izleyip gelirdi okula, zorla kaleye geçer ve bütün karşı çıkmalara rağmen asla o kalede durmazdı.
(raynor, 27.05.2007 17:04)
8.iç sesi ile mütamadiyen kavga eden yazar kişisi:

-iç ses
+betonarme dış yüzey

-lan o kadar giri girdin ne oldu ha? sorarım sana ne oldu?
+abicim sen istedin diye yazdık onları. "şşş ronn, oğlum bak tam senlik şu başlık karala bişeyler.", "lan aloo bak ne yazmışlar sen de eksik kalma", "canım sıkıldı ankete katılsana" diyen kim?
-bak bak eşşek herife bak! onları dediysem senin iyiliğin için dedim ben.
+ya bi git allasen. iyiliğim için demiş. ulan senin gazınla doldurduğum ukteler yüzünden yemediğim ayar kalmadı. "o ne lan abi" mevzusuna ise hiç girmiyorum. fedai düzeniymiş. hay senin kafana!
-bence gayet güzel bir fikirdi. ama sen basiretsizsen ben ne yapayım kardeşim. her şeyi de benden bekleme.
+bu arada kendime yazdığım ilk nick altındaki şerefsizliğini de unuttum sanma. onun hesabı ayrıyeten sorulacak.
-ehueheue çok komikti la o ehuehue. aklıma geldikçe gülüyom.
+aklını skim senin.
-ronn ayıp oluyor ama. hem insan yemek yediği kaba tükürür mü hiç.
+konuşma ya bi sus. şeye sürülecek kıymetin yok artık gözümde. bundan sonra iç sessen iç sesliğini bil.
- peki sen nasıl istersen. gidiyom ben.
+selametle.
-...
+...
-...
+şşş orda mısın la?
-...
+aloo kime diyorum? şaka yaptım lan şaka.
-...
+harbiden gitmiş galiba be. ne yapacaz lan şimdi? herif haklıydı, yediğimiz kaba tükürdük resmen. ne yapsam ki şimdi? biri yeni bir ukte vermiş. yazsam mı acaba?
-yaz yaz, ayar manyağı ol yine ahahhaha.
+geldi yine. çeneme sıçıyım.
(ronn, 14.06.2007 01:04)
9.ekmek kuran çarpsın severek takip ettiğim bir insan. yalanım varsa nah şurdan şuraya...
(camel, 06.07.2007 21:22)
10.kendine has bir tarza sahip yazar. genelde ben bu tür yazarlara "hassktir" derim ama ronn'un tarzı nedense hiç rahatsız etmedi, aksine güzel geldi, harbici geldi, delikanlı geldi.

bir çift kelam etmeden dahi kanka listenize ekleyip takip edebileceğiniz yazarlardan. ahan da ekledim.
(eksiksizuyum, 11.07.2007 14:07)
devamı
son