| 1. | antalya belek'de geçtiğimiz hafta açılan türkiye'nin en lüks, dünya'nın da en lüks otelleri arasında gelen 7 yıldızlı ilk otelimiz.
geceliği 500 ile 10.000 ytl arasında değişen fiyatlarla konaklamak mümkün. şimdi diyeceksiniz "oha lan kim kalır burda bu fiyatlarla" diye. demeyin. çünkü tüm rezervasyonları otel açılmadan aylar önce dolmuştu bile. 130 milyon $ yatırımla, 405 bin metrekarelik alana kurulu güzide otelimiz. müşterisini isteğe göre havaalanından helikopterle alıp otele getirebilecek eğer müşteri uçaktan yüksekten falan korkarım ben derse limuzinle de laıp otele getirebilecek. toplamda 739 odası mevcut. uçak ve tüm ulaşım dahil 1 haftalık özel bir paket programın fiyatı ise 130.000 ytl. otelin bir diğer özelliği de odalarının 180 derece dönebilmesi. yani bir gün ormana bakarken bir gün deniz manzarası eşliğinde uyanabiliyor insan. ayrıca villalerında, sadece o villaya özel aşçılar bulunmakta ve siz ne isterseniz onu pişirmekte. ek olarak otel tüm dünya mtufağını içeren 14 farklı restoran var. otelin dizaynı truvadan esinlenerek yapılmış. dünya'nın en büyük truva atı'da burada sergileniyor. bu at 7 katlı bir bina uzunluğunda ve genişliği 23 metre. troy aqua adı verilen su parkında bulunmakta bu at. bu su parkını bir uçtan bir uca dolaşmak 1.5 saat alıyor. artık boyutlarını siz düşünün. otelin içinde bir de barlar sokağı mevcut. mekan kapalı olmasına rağmen özel efektlerle gündüz ya da gece hissi veriliyor insana. ayrıca kar ve yağmur gibi efektlerle de yazın ortasında kışı yaşayabiliyorsunuz. bir de otelin içinde prada, gucci, christian dior, porsche gibi dünyaca ünlü markaları barındıran süper lüks bir alışveriş merkezi var. ayrıca dünya'da sadece las vegas'da bulunan dünya'nın en büyük oteli mgm grand'in bahçesindeki havuzda yapılan su oyunlarının aynısını bu otelde görmek mümkün. türkiye'nin turizmdeki en büyük sorunu olan kaliteli ve zengin turist eksikliğini gidermek için çok büyük bir adım rixos premium hotel. ayrıca bir türk şirketi olması da gurur duyulabilecek başka bir yanı. otelin henüz tam olarak tamamlanmamış web sitesine göz atmak için ise http://www.rixos.com adresine bakıveriniz. (creepingdeath, 16.06.2005 17:46) |
| 2. | bir kere kalma şerefinde bulundum. topkapı palaceı alın, kremlini de koyun üstüne. halt etmiş yanında. 3 günde filan anca gezebilmiştim tüm hoteli. (man on the moon, 16.06.2005 19:21) |
| 3. | 3 kişi 4 gece kalıcaz dedim bana 414 avro dedi. teşekkür edip çıktım sitesinden. yalnız bi sıkıntısı var, bunu gören başka otel beğenmiyor tabii. (nenya, 28.05.2009 22:53) |
| 4. | eski adı sungate port royal olan, 30 dan fazla havuzu bulunan oteldir. 8 gün çalışma fırsatını bulduğum bu otelde ödediğiniz her kuruşun karşılığını fazlasıyla alırsınız. (terliksiz hayvan, 28.05.2009 22:56) |
| 5. | hayır efendim eski adı sungate port royal değildir. buranın adı tam olarak rixos premium belek'tir..
sungate port royal ise rixos sungate olarak kemer / beldibi'nde hizmet vermektedir. kaldı ki kendisiyle alakalı söyleyeceklerim vardır!! (bkz: @3539128) (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 03.06.2009 18:02) |
| 6. | eski adı yeni adı filan yoktur. 100 küsür milyon dolar yatırımla rixos diye kurulmuş rixos olarak görevine devam etmiştir. onun bunun üzerine bir inşaa yahut bir isim değişikliği yaşamamıştır. inanmayın herşeye. (nenya, 12.06.2009 23:25) |
| 7. | mozaik restoranında hizmet galata köprüsü altında olduğundan daha kötüdür. a la carte'leri ise enfestir. hırvat ve italyan mutfağına bayılırsınız. binbir gece'de 2 saat boyunca 3 dansöz ile eğlenir, fransız restoranında 30 yaş civarı rus'larla flört edebilirsiniz. animatörleri nispeten çevre hotellere göre daha güzeldir. aqua parkı ve dolphinarium için bişe demiyorum. zira 20 metrelik neredeyse 80 derecelik açıya sahip kaydırak aklımı başımdan aldı. (kuzudis, 30.06.2009 18:36) |
| 8. | harika bir otel gerçekten. 1 hafta kadar bir kongre nedeniyle bulunma fırsatım olmuştu. büyüklüğünün yanısıra şıklığı servis kalitesi ve müşterilerine ilgisi gerçekten kaydadeğer bir otel. İtalyan mutfağını şiddetle öneriyorum.. gerçekten memnun olacağınız bir otel. (smyrnahk, 30.06.2009 18:42) |
| 9. | snack restaurantında birçok oteldeki gibi laf ola beri gele çakma hamburger değil,
pizza,kızarmış tavuk,döner,pide,waffle,meyve,tatlı,salata gibi neredeyse hepimizin bayıldığı tüm lezzetlerin servis edildiği güzel mi güzel otelimiz.ayrıca o geniş lobisindeki koltuklara gömülmeye de hastayım. (aydinlikta, 30.06.2009 18:59) |