itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

noscho
1.an itibariyle lise anıları depreşmiş nesildaş..
(dzingis, 05.07.2007 19:29)
2.@1789197girisiyle hislerimize tercüman olmuş yazardır.*
(leda, 06.08.2007 19:20)
3.-- yıllar sonra toptan edit yemiş giri --

çok dandik bir abimiz.

kaptanın seyir defteri, 9 ekim 2009: sevdiği şeyleri ya da bir olay hakkında duyduğu mutluluğu açıkça ifade edebilme özürlü.
kaptanın seyir defteri, 11 ekim 2009: götü başı ayrı oynuyor.
kaptanın seyir defteri, 31 ekim 2009: ders çalışırken müzik dinlememesi gerektiğini hala anlamadı. antin kuntin klasik entel müzikleri dinlese tamam da, ismail yk olmuyor.
kaptanın seyir defteri, 3 kasım 2009: seviyorum üleeeeyn! steam'i, valve'i seviyorum üleeeeeyn!
kaptanın seyir defteri, 8 kasım 2009: çok sevmiyorum aslında steam'i, ya da o beni sevmiyor emin değilim. ama jamie madrox'u seviyorum. eğer bir çizgi roman karakteri olsaydım o olmak isterdim. olamazdım, ama olmak isterdim.
kaptanın seyir defteri, 9 kasım 2009: (bkz: itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler/!noscho)
kaptanın seyir defteri, 10 kasım 2009: ellen page'e aşığım sanırım. olabilir. ayrıca yıldız isminden nefret ediyorum çünkü stres yaratıyor bende. neden? ytü çünkü.
kaptanın seyir defteri, 13 kasım 2009: işler yolunda gitmeyince in rainbows'a atlıyorum direkt. in rainbows'u seviyorum. en sevdiğim albüm değil ama bir hazine işte.
kaptanın seyir defteri, 14 kasım 2009: evimi özledim mk.
kaptanın seyir defteri, 15 kasım 2009: "olur öyle ya, insanlık hali"nin sınırı nedir acaba? merak ediyorum bunu. ayrıca insan neyle yaşar lan!? bok ulaan booooook! "get over it!" de güzel şarkı! aferin guillemots!
kaptanın seyir defteri, 17 kasım 2009: arada sırada düşününce vatana millete hayırlı bir evlat haline gelebiliyorum. bu kadar da pırezentaaabıl bi adamımdır allah belamı vermesin.
kaptanın seyir defteri, 20 kasım 2009: hesap, kitlen!

-- yıllar sonra toptan edit yemiş giri --
(noscho, 16.08.2007 11:03)
4.birazdan atacağım mesajla delirecek sözlük yazarı.

iş bu giri: biraz olsun sempatiklik çabasıyla atılmış olup,sinir katsayılarını düşürmek amaçlanmıştır.

"ı ıh olmadı,hocam yine aynı hata"
(dereotundannefretederim, 26.02.2008 23:11)
5.beirut aşkıyla galeyana gelmiş bünyeye sunduğu "abi iki ismail yk at, iyi gelir" tavsiyesi ile beni benden almış yazar..evet, tavsiyesini geçtim, en azından anlamış yani nasıl bir düzeyde bir sevgi beslediğimi beirut'a..sunduğu tavsiyede de bir o kadar ters köşe hani, bravo..işe yarayan tespitlerin adamı sıfatını da haketmesi için büyük bir adımı geride bıraktı..
(zeus, 04.04.2008 12:34)
6.hayatı zindan eden insan. *
(topal penguen, 11.04.2008 01:30)
7.özellikle elektronik müzikle ilgilenenlerin takip etmesi gereken bir yazar kendisi. bu konuda yazdığı giriler giderek artıyor, iyi de oluyor.
(iao, 19.04.2008 23:36)
8.where is the party ve 4. yılda tanıştık kendisiyle. eğlenceli adam, şirin insan. bu aralar dersler((bkz: calculus) (bkz: seriler)) biraz sıkıntısı olsa da istanbulda yaşamanın verdiği olanaklardan yararlanmakta hayatın tadını çıkarmaktadır. last.fm sever, kotalı internet kullanır, zıplar hoplar, eğlenir. sinemayla da ilgilenir, junoyu pek bir sever. bilmedikleriniz için özel msj kullanarak aradığınız cevapları kendisinden alabilirsiniz.
(wildboy, 19.04.2008 23:57)
9.birinci geleneksel pazartesi sendromu zirvesi'nde tanıştığım, trivial pursuit isimli genel kültür oyununda co-pilotluğunu üstlendiğim ve birlikte final keyfi yaşadığım yazar. tam bu noktada "tom cruise vanilla sky filminde birlikte oynadığı hangi güzel yıldıza, gerçek hayatta vurdu?" şeklinde bir soru yaktı bizi. cameron diaz dedik ama penelope cruz çıktı. sonrasında "bu cameron'u da yemiştir" tartışmasını da yaptıksa da, penelope uzun süre küfürlerimizden sıyrılamadı. tabi hasbro yetkilileri de...
(ceyyar kermit, 22.04.2008 11:10)
10.müzikten aldığımız zevk konusunda beraber o last fm'in profil sayfasındaki taste-o-meter'in kadranı patlatacağımıza inandığım bi genç..

"your musical compatibility rating with noscho is"
______________überdivine_______________
you share some artists in common, including her bi bok!!
(zeus, 08.05.2008 23:38)
devamı
son