itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

nightwish
1.şu sıralar en sevdiim grup. tarja nın sesi , müziğin güzelliği, yine oryantal esintiler, kısaca harika bir power metal grubu olmuş. ayrıca (bkz. moondance) (bkz. wanderlust) (bkz. wishmaster) (bkz. she is my sin )(bkz. come cover me )(bkz. elven path)(bkz. gethsemane )(bkz. ocean soul)
(kornish, 05.03.2004 10:04)
2.swanheart adlı şahane şarkıyı söyleyen grup
dikkat orda 2 adet soprano var
(lillymarlin, 17.03.2004 21:55)
3.oldukça hoş bir vokaliste sahip grup, aynı zamanda şarkıları da iyidir, oceanborn, century child ve wishmaster albümleri fena değil fakat fazla dinlendiği takdirde bayabilir, ben bayıldım ordan biliyorum...
(edinburgh, 27.03.2004 17:51)
4.ever dream diye güzel bir şarkıları vardı..
(fenriz, 07.04.2004 02:26)
5.tarja turunen - vokal
tuomas holopainen - klavye
marco hietala - bass gitar
erno vuorinen - electro gitar ( dier deyişle emppu )
jukka nevalainen - davul
1996 yılında doğan,her yerde bulunabilecek aynı biyografi gereği bir kamp ateşi keyfi sırasında fikrinin birden tuomas a doğduğu finlandiyalı grup.yukardaki albümlere ek olarak en son once adlı albüm kayıtlarıyla uğraşıyorlar.from wishes to eternity adlı bir de dvd kayıtları var.konser performansları izlenmeye değer,görüntü manyağı olabileceğiniz power/gothic metal grup.gothiclik öğesi ise tabi ki sadece tarja turunen dir o ayrı.
(nightwish, 10.04.2004 04:00)
6.çok güzel pasta yaptığını (pastasının başında nöbet tutmazken anında sömürülmesinden) anladığım gothic metalic arı.
(azureel, 17.04.2004 00:00)
7."i knew you never before
i see you never more
but the love the pain the hope of beautiful one
have made you mine 'till all my years are done"

without you
the poetry within me is dead
insanı bunalıma sokmaya tek başına neden olabilite sözleri wardır...mutlaka dinlenilmeli...
(ice queen, 26.04.2004 22:56)
8.güzel insan
(wondrous, 27.04.2004 11:59)
9.the kinslayer gibi aşmış bi şarkıyı ortaya çıkaran, canlı performansları süper olan, hayvanlar gibi müzik yapan power metal grubu.
(creepingdeath, 28.04.2004 12:22)
10.kova burcu bayanı, yere gayet sağlam basan gotik * hatun * *, muhabbet bakımından beni düşüncelerde sürükleyen ve bir an beynimin durmasına neden olan arı * * *
(tainakan, 02.05.2004 19:19)
devamı
son