| 1. | sözlüğün yeni kanı. ilhamı bol olsun diyoruz. (burakys, 09.05.2009 22:51) |
| 2. | yonja'ya takılması daha hayırlı olacak yazar. (miyawmiyawmiyaw, 14.05.2009 14:44) |
| 3. | sözlükten tanışacağım ilk yazar olacak kendisi. ayrıntılarını sonra editleyeceğim. ama ilk izlenimlerim muhabbeti bol birisi olduğudur.
edit: kendisiyle cumartesi günü tanıştım. eğlenceli, sohbeti bol, her ortama uyum sağlayabilen rahat bir arkadaş. kısa sürede sevdirdi kendisini. (ceyus, 28.05.2009 10:31) |
| 4. | efendime söyleyeyeim izmirli olmamasına rağmen izmir manyağı olduğunu düşünmekteyim. nitekim zirvelere gelecem deyip durdu. izmir de mi okuyon dedim, ı ıh. izmirli misin dedim, ı ıh. akrabaları varmış gidip geliyomuş. iyi la dedim gel o zaman.
agamız uçuyomuş bir de. ben de hemen dedim ki beni al lost adasına götür. yok o kadar değil daha dedi. ona da eh peki dedik. ondan sonra bunda istek bitmez ki kardeşim. ama helal olsun la! inşallah hayırlara vesila olduk. tabi her şey karşılıklı tekirdağ rakımı ve köftelerimi isterim lan! yoksa görürüsün sen idiot'u. çok iyi bir insanı. * arkadaşım aynı zamanda da iyi bir yazardır. iyi gözlemlediğini düşünmekteyim. çok okuyamıyorum ama bu ona mahsus değil, alınmasın. saygılar sevgiler kaptan! (idiot, 28.05.2009 23:48) |
| 5. | pek çok yardımsever bir yazardır, gece gece türkiye yunanistan benzerliklerini ve farklılıklarını izah etti üşenmeden bana, hele ki kimse cevap vermezken, örnek yardımsever yazar budur * (x sonsuzdan dönerken, 08.06.2009 02:46) |
| 6. | sanırım yıllardır aradığım güç ve beklediğim destek olan yazar arkadaşım. (ceyus, 08.06.2009 13:59) |
| 7. | hayatın trajikomik olduğunu öğrettiğim kişidir. çok basit, sözlüğün duayen çaylaklarından birini* huzuruna çıkarmam yetti. * (estravanza, 21.06.2009 23:20) |
| 8. | 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesi vasıtası ile tanıştığım insan . gerçekten muhabbeti falan çok hoştur iyiki tanımışım. bir daha görüşmek deliğiyle .
not : burdan tüm helal süt emmişlere kaçırmayın kızım bu çocuğu (scamp, 22.06.2009 00:49) |
| 9. | ikinci disko kralının kral adamı. özellikle zirve sonrası istiklal'de kahvaltı ve yürüyüş esnasındaki gülme krizlerimizle hatırlayacağım kendisini. yerine göre makara yerine göre gayet ciddi insan ama çok güzel insan... (poly aka bilirkişi, 22.06.2009 00:53) |
| 10. | yazar burda yazmış kanımca, bir artıyı hak etmiş dediğim ender girilerin altında gördüğüm imza, tanımam etmem ama okutuyor kendini. (myself, 22.06.2009 00:56) |