| 1. | sadece .nrg uzantılı değil .iso uzantılı image dosyalarını da destekleyen sanal sürücü oluşturma programı.seçenekleri arasında "all files" da var ama .iso kendi çapı dışında daha yaygın olduğu için onları da çalıştırıyor.tahminen nero'nun 6 numaralı sürümünden îtîbaren yerleşik olarak gelmekte.nero start smart arayüzünden etkinleştirildiği zaman denetim masasından ulaşmak mümkün.
iki sorunu göze çarpıyor:en fazla iki tane sanal sürücü oluşturmaya imkân veriyor ve de bilgisayar kapatılıp tekrar açıldığında söz konusu image dosyasını tekrardan yüklemek gerekiyor(dosya yolu adres çubuğunda duruyor ama tekrardan yüklemek gerek).bu sorunları belki 7 ve 8 sürümlerinde çözmüş olabilirler(kullanmadım,bilmiyorum) ama bu sürümlerde de işin tezeğini çıkartmak üzereler."multimedya paketi" çıkarmak gibi bir mottoları var;ama sürüm numarasının yükselmesi de sistem kasılmasına yol açıyor(sen dvd yazdırmaya yardım et;daemon tools'la da muhatap etme bizi.vizyon genişletme çabaları paçalarını sıvamaya yol açacak yakında). kullanacaklara tavsiye;6 numaralı sürümden saşmayın. (stone cold, 12.02.2008 23:10) |
| 2. | birde mini image dosyalarını kullanabilmek için mdf mds desteği verirse tam olacak program.
alternatif olarak alcohol 120% en iyisidir. (raptor, 12.02.2008 23:14) |