| 1. | bir şebnem freah parçası...
hiç olmaz sandığım herşey birdenbire oldu daha ne oluyor derken beni de hayat her yerimden vurdu hiç susmaz sandığım kalpler birdenbire sustu daha ne oluyor derken beni de hayat bir kez daha vurdu günlerdir uykum yok hayat buysa artık gücüm yok daha kaç kez vurulmam nereye kadar güçlü olmam daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta? daha ne kadar gücüm var kaybettiğim şeyler var daha ne kadar borcum var benim hayata çok sağlam sandığım herşey birdebire çöktü daha ne oluyor derken beni de hayat bir kez daha vurdu günlerdir uykum yok hayat buysa artık gücüm yok daha kaç kez vurulmam nereye kadar güçlü olmam daha ne kadar yaralanmam gerek hayatta? daha ne kadar gücüm var kaybettiğim şeyler var daha ne kadar borcum var benim hayata? (bilge tonyukuk, 28.12.2004 14:30) |
| 3. | kişinin bir işin ya da yaşam biçiminin değişmesi gerektiğine inandığı zamanlarda kendisine veya etrafındakilere yönelttiği oldukça kapsamlı bir sorudur.
(bkz: değişmeyen tek şey değişimdir) (siradisi, 01.01.2006 02:54) |
| 4. | (bkz: pazara kadar)* (selenikom, 10.06.2006 20:21) |
| 5. | kenan doğulunun bestesini my chemical romance'in ghost of you parçasından birebir arakladığı şarkısıdır. (rollerpig, 08.03.2007 23:47) |
| 6. | serdar şengezin 'in bildiğim kadarıyla tek şarkısı.. deniz kenarında bir klibi vardı, sesi de kadife gibiydi...
sihirli cüceler sarmış dört yanımı ellerim kollarım bağlı çaresiz duruyorum puslu gözleri gülen yanakları var bir cevap bekliyor gibi tutunmuş elleri ah şu denize bir varsam diyorum nereye kadar uçabilirim havada nereye kadar kaçabilirim karada sevmedikleri tek yer denizdir bilirim denizler benim denizlerim ilk görüşte aşka her zaman inandım sihirli cücelerle geçti bütün zamanım uslu gözleri cesaret veren sözleri her şeyi pembeye boyayan yumuşacık elleri ah şu gerçeği bir görsem diyorum nereye kadar uçabilirim havada nereye kadar kaçabilirim karada sevmedikleri tek yer denizdir bilirim denizler benim denizlerim denizler benim haberin yok güzelim (hayatııskalamalüksünyoksenin, 08.03.2007 23:57) |
| 7. | sözleri ve müziği güzel bir gülhan şarkısı
akşama doğan güneş gibi birden ansızın çıktın ya karşıma ben deli ya sen kavakyeli sense bir yağmur tanesi başımda duyduğum her ayak sesi gördüğüm her ayak izi koparır beni senden ve hayattan ve aşktan nereye kadar nereye kadar sürecek bu yalnızlık bir anı benden bir acı senden derken yine yalnızım (truman, 12.07.2007 13:50) |
| 8. | sen dur,
sus beni iyi dinle aklınla bulursun doğru yolu bekle ben senden daha sahipsiz mahsur kaldı mahsun kalbim kalbinde bir aşk yaşıyorum söylemek zor geliyor bir kalp taşıyorum tanımak senden bile zor ne senle ne de sensiz ne benle ne de bensiz nereye kadar.. dur dinle, beni kaybetme kalbinle bulursun doğru yolu bekle kinlenme her şeyi kaybetme mahsur kaldı mahsun kalbin kalbimde sana karşı bu aciz duruşum tarifsiz baştan çıkışım sebepsiz değil eriyen buz dağlarını yakan vahşi tutkuna el pençe divan oluşum ama hep aması var zaten bu döngü hep kendine dönük sistem ya içinde kal akıntıya kapıl, ya dışında dur nehri seyret içinde kötülük varsa iyilik diğer yarın.. (bkz: kenan doğulu) (sezenehir, 19.11.2007 18:45) |
| 9. | http://www.youtube.com/...
(bkz: sihirli cüceler) (kadın giyinmiş zaman, 01.11.2008 00:36) |
| 10. | kenan doğuludan duymaya alışık olmadığımız bir vokal ve müzikal alt yapıya sahip olan şarkı.kenan doğulu'nun kemikleşmiş dinleyici kitlesini düşününce , bu şarkının neden patlamadığı oldukça aşikar sanırım. (ruhani oyun havaları, 26.02.2009 22:53) |