| 1. | reha muhtardan beter pilotluk hakkındaki sorularımı bıkmadan usanmadan yanıtlamış bilgi almak için ileride google a rakip olabilecek potansiyelde nesildaşımız. seviyoruz kendisini... (dna, 22.10.2006 03:21) |
| 2. | bugün güzel bir girisini okuduktan sonra tüm girilerini okuduğum ve hepsini ayrı ayrı beğendiğim girilerin sahibi süper yazar (dreams2, 12.11.2006 01:42) |
| 3. | sıcakkanlı, saatlerce sohbet edilesi, kafa dengi kişi. yakın zamanda güllaç yapmayı öğrenmesi gerektiği gibi, en kısa zamanda bana fransızca öğretmesi de gerekiyor.* pek bi severim kendisini. (charlienin dorduncu melegi, 13.12.2006 20:11) |
| 4. | yılların eskitemediği gerçek dost, aşırı azimli(hatta bazen sinir bozucak kadar) başarıyı hobi edinmiş kişilik. (uur, 27.01.2007 01:38) |
| 5. | tanrının, yaratırken cömert davrandığı ender insanlardandır misuf. zeki, komik, ince düşünceli, romantik, iyi huylu, sempatik, sevecen, sadık... o kadar çok sıfatı var ki onun, bunlar sadece birkaçı. yemyeşil bir çift boncuğu anımsatan gözlerine baktığımda kaybolduğum, sesini duyduğumda kendimi güvende hissettiğim, bana dokunduğunda diğer her şeyi unuttuğum kişidir ayrıca. kelimelere ihtiyaç duymadan da anlaşabildiğim, gülüşümden, bakışımdan bile ne düşündüğümü anlayabilen, beni tamamlayan insandır. yokluğundan ölesiye korktuğum, varlığına her gün şükrettiğimdir.
vazgeçilmezimdir kısaca. ve sevdiğimdir; sonsuza kadar, sonsuzluk kadar... (charlienin dorduncu melegi, 30.01.2007 22:03) |
| 6. | tanımıyorum. ne yüzünü gördüm, ne de sesini duydum. ancak sevdiklerimi mutlu ettikçe, ben de mutlu oluyorum** (bambuk, 06.02.2007 22:51) |
| 7. | karşılaştığım en büyük sürpriz, hayatın bana verdiği en güzel hediyedir.
kalbimdeki Şampiyonlar ligi nin Şampiyonudur.. (bkz: a moment like this) * * (charlienin dorduncu melegi, 17.04.2007 18:28) |
| 8. | ''misuf'' ne demek ki diye gogıl mogıl aranıp taranıp hiç bir şeyle karşılaşılamasa da tam anlamıyla aşk meyvesi, yaratıcı nickinin hakkını veren naif yazar. allah'ın kendisini bağışladığı sahibi için buraya notumu iliştiririm; akdeniz, kumsalına yazılan hiç bir şeyi dalgalarıyla silmez, bilakis kumları denli arttırır... (jemand, 18.05.2007 20:43) |
| 9. | garip bi başlık sayesinde tanışıp sadece bir günde pek sevdiğim insan. bana oyun vaatlerinde bulundu. çok heycanlıyım.
bir zaman sonra gelen edit: hastane köşelerinde kaderime terkedilmişken (emrah bakışı var burda) hayatım da sözlük olmuştu. o ara tanıştık zat-ı alileriyle. komik olduğu kadar ilgili de olan bu insancık bıkıp usanmadan halimi hatrımı sordu. sıkılmayayım diye oyun gönderdi. yani düşünüyorum ben olsam yapar mıydım bu kadarını yapmazdım herhalde. bakıyorum şimdi msn'de yazdıklarına gülüp duruyor mütemadiyen. serotonin yuvası zaten anladım ben. kısaca şöle söyleyeyim: (bkz: sözlüğün kazandırdıkları) (ichgeheindaskino, 04.06.2007 02:31) |
| 10. | bana akıllı bakınız tekniğini öğreten, kibar mı kibar insan. (clvclnx, 16.06.2007 02:26) |