| 1. | eski adı myie2 olan ücretsiz ms ie wrapper'i. mevcut çıplak halde ie, sağladığı imkanların tahammülü zor şekilde sınırlı olmasından ötürü kullanılamaz haldedir. işte maxthon ieyi, sağladığı onlarca fantastik yeteneği ile kullanılabilir kılar. firefoxile beraber en iyi browser seçeneğidir. http://www.maxthon.com/
update: zamanında erkenden kaptığım bu başlığa bir numaradan girme niyeti ile kısa ve esasında sığ bir girileme yapmışım. iyi yapmamışım çünki maxthon ieyi kullanılabilir kılar dan çok daha öte bir şeydir. bugün elli milyon kez download edilmiş, birçok otoritenin browser reviewlarında birçok security kuruluşunun analizlerinde raporlarında kendine baş köşelerde yer etmiş layıkı ile ağırlanmış bir yazılımdan bahsediyoruz (yine kısa havadan bilgiler verip kaçıyorum ve tam bu anda neden sığ giri yazdığımı da anladım tr layoutla sözlüğün bugları ile anlaşamıyorum) (unruly, 29.03.2005 23:26) |
| 2. | günlerden beri ie ile sörf yapmamı engelleyen explorer. sadece tab'lı olduğu için firefox kullanıyordum, ondan da vazgeçtim maxthon sayesinde. kral explorer.
(bkz: rulz) (pastaci, 23.09.2005 08:37) |
| 3. | en nihayetinde güvenlik özürlü internet explorer'ın motorunu kullanmasından ötürü bir türlü güvenemediğim browser. hani dese biri de çok güvenli falan, firefox'u terkebileceğim browser olmaya adaydır. (cerceve, 30.09.2005 19:12) |
| 4. | (bkz: ie tab) (csh, 14.11.2005 21:51) |
| 5. | bu kayıtlarda bizi yarı yolda bırakan özürlü browser. kara günde arkamızdan bıçaklayan pis program. (akaydo, 01.02.2006 10:47) |
| 6. | o şeytani görünümünün altında internet explorer motoru vardır, o motor itü kayıt şenliklerinde çalışmaz. (lightblue, 01.02.2006 11:16) |
| 7. | üreticilerinin internet explorer geliştirici takımı tarafından ınternational ces 2006 show'a davet edilmiş olması internet explorer'ın gelecekteki durumu hakkında ufak bir fikir vermiyor değil. (wondrous, 05.02.2006 23:12) |
| 8. | firefoxun aksine az ram ve cpu yiyen ve bizi yormayan programdır.30 tab açıldığında 64 mb ramde bile teklemeyen,kara gün dostu.
(bkz: sözlük bana bilgisayar al lan allahsız) (sycrone one, 05.02.2006 23:16) |
| 9. | maxthon'un otomatik olarak history silme özelliği gerçekten çok faydalı. bilgisayarın başından her kalktığınızda sürekli history silmenize gerek kalmıyor. geçmişin silinmesi için sadece maxthon'ı kapatmanız yeterli. maxthon sisteminizde yüklü olan ınternet explorer'i kullanıyor. arabirim tamamen ınternet explorer, dolayısıyla kendi başına bir tarayıcı olmadığı için herhangi bir uyumsuzluk problemi yok. (watcher, 31.03.2006 01:45) |
| 10. | internet explorer ve firefox'tan daha kullanıcı dostu bir program. (absent, 22.08.2006 00:17) |