itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

luto
1.dördüncü nesil yazarımız.*
(itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 22.09.2007 02:16)
2.sessiz ama derinden gelen yazar.

(bkz: hoş geldin)
(beşincicemre, 31.10.2007 02:46)
3.yazılarıyla dikkatimi çeken nesildaşım.

(bkz: adettendir nesildaş demek buralarda)
(patheticpoet, 14.12.2007 16:55)
4.ilaçlarla haşrı ve neşrinden ötürü tanıştığım yardım sever yazar..sağolsun..
(tombalaci pascal, 16.02.2009 02:13)
5.inanılmaz bir yazar. hatta yazarlığından daha öncesinde insanlığı hakkında konuşmam çok daha önemli.

bana son günlerde en büyük kötülüklerden birisini yapmış yazardır. tam insanlar hakkındaki düşüncelerimi oturtmaya başlamışken bana yanıldığımı gösterdi. yanılttı beni. insanların duygularındaki basamakları temellendirirken ilk basamak olarak bencilliği koyduklarını düşünüyordum ama luto bana böyle olmadığını gösterdi. yardımseverliğin, insan sevgisinin en iyisini gösterdi. bana yardım etti. kısa dönemli oluşan sorunlarımdan birinde bana yardımcı oldu.

inanılmaz yazarlığının yanında inanılmaz iyi kalpli bir insan o.
teşekkürler!
(sonra yazsam olmaz mi, 25.02.2009 17:20)
6.yayın sırasında sesimi duyup yardımıma koşan nadide insan. üstüne bi de sonunda sorunsuz bi yayına kavuşmamı yardımlarıyla sağlamış olmasına rağmen, bu sorunları belki de tek kendisinin yaşadığı olasılığı üzerinden düşünüp, yaptığının bencillik olma ihtimalinden dolayı rahatsızlığını dile getirerek beni bi hayli şaşırtmıştır kendisi. böyle bi yaklaşıma sahip olabilen, bunu düşünebilen bi insanla sözlük üzerinden de olsa tanışmış olmak berhudar etti açıkcası beni. böyle bencilliğe can kurban.
(onder, 10.05.2009 18:28)
7.kim olduğu ne yaptığı hakkında en ufak fikrim yok ama şundan eminim;

(bkz: cennetliksin)

yana yakıla aradığım şarkıyı bi çırpıda karşıma çıkarıvermiştir kendisi, sonsuz teşekkürler.
(karadut, 21.10.2009 08:36)
son