| 1. | bu insan ne yaptıysa artık itüden bursu koparmıştır.**birlikte jazz yapma,bateri çalma taklidi yapma gibi teşebbüslerimiz olur arada sırada direk komedidir kendisi.hemen gaza gelir bu durumlarda.
bu olsa olsa eşek arısı olur. (alçaköfte, 17.03.2005 01:43) |
| 2. | (bkz: uçan adam)
(bkz: yaraya tuz basmak) (çarut, 07.04.2005 23:14) |
| 3. | direksiyon sınavını ilk denemesinde geçememiş insan. f1 pilotu olsa arabasına binilmeyecektir artık. (çarut, 20.08.2005 14:40) |
| 4. | güzel insan. hani tanılası insanlar vardır ya onlardandır kendisi. ayrıca bugünlerde sadece bıyıkla kalması beklenmektedir. (artı bir, 01.01.2006 19:53) |
| 5. | (bkz: üç silahşörler) (camel, 06.01.2006 03:30) |
| 6. | kendisinin yıllar önce ormanda kaybolmuş abim olduğuna dair söylentiler var. bu söylentileri 2 yaş zirvesinde kanıtlamış kişi. zira beni gören naber lordum falan gibisinden laflar etmeye başladı ki ben de bir süre bu oyunu sürdürünce kendisinin çok pis çamaşırlarını öğrenmiş oldum. aynı zamanda kendisi elindeki şemsiye ile singing in the rain filmine atıfta bulunmuştur fakat çalınan şarkı çok alakasız bir şarkı olduğu için kendisine eşlik etmem biraz zorlaşmıştır. kendisi ile en yakın zamanda jailhouse rock yapmayı planlıyorum... (ben de öyle biliyordum, 12.03.2006 11:27) |
| 7. | gayet fantastik bir arkadaş. sevdim, sevişebilitemiz var kendisiyle. du bakalım. (close2death, 22.03.2006 02:09) |
| 9. | dün gece 1 saat rötarlı sabiha gökçene inen adamdır.
saçlarının son hali bi gariptir. ama yakışmıştır. (ahmet karaca, 26.07.2007 09:01) |
| 10. | 1 aydır yüzünü göremediğimden dolayı derin üzüntüler içinde olduğum şahıs* çabucak geçen portekiz macerasına ve bi de bunun içine sığdırılan 17 günlük unutulmayacak yolculuğuna ortak olduğum, tatil sırasında otobüsü kaçırmam sonucu rehin kaldığımda benden daha fazla endişelenen ve bu olayı en az 7 kere anlatan (!), otostop yapma ve daha onlarca konuda sinir küpüne çevirdiğim, bazen de beni sinir küpüne çeviren, 2 ay boyunca yurt yerine hep aynı barda sabahlayan şahıstır. elli kere bi daha görüşmeyelim dedikten sonra nerdeyse eksikliğini hissettiğim insandır kendisi (biraz abarttım galiba ama)* (nasy, 09.08.2007 20:40) |