itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

lamentable belaborment
1.hızlı giriş yapmış beşinci nesil yazarımız.(bkz: ailecek severek izliyoruz)
(denizbalinası, 13.05.2008 05:10)
2."bilmemnesi bilmemnesiyle yatan kadın" kalıbıyla verdiği ukteleri ününe ün katan yazar.
(hashus1099, 25.07.2008 20:18)
3.elano blumer'in adını galatasaray'a transferi sonrası öğrendiğini belirten yazar. olabilir kimse manchester city'nin, brezilya milli takımının oyuncusunu tanımak, bilmek zorunda da değil. ama bunu diyen arkadaşın takımı geçen seneye kadar elano'nun 5 sene önce şampiyonluk kupası kaldırdığı ligin ikinci liginden, brezilyalıların bile çok iyi tanımadıkları iki oyucuyu transfer ediyorsa ve yine senin kulübün o iki oyuncuya 15 milyon euro veriyorsa ve tüm bunlara rağmen sen, sırf elano'ya bok atmak için uğraşıyorsan çok komik duruma düşersin benim gözümde. demek ingiltere premier ligi yayını kendisine o kadar uzakken brezilya ikinci ligi maçlarını aralıksız takip edebiliyordu bu arkadaşımız. tivi karşısına geçip eline kahvesini alıp, çekirdek çitletip brezilya ikinci liginden andre santos'u, baroni'yi izliyordu ağzı beş karış açık vaziyette. tüm dünya premier ligin kapısında yatarken. gerçi bilmiyorum, andre santos ve baroni'nin forma giydiği alt küme takımı corinthians'ın maçlarını veriyor muydu herhangi bir brezilya kanalı. bank asya'yı izlemektense oraları izlemeyi isterdim doğrusu.
(no reply, 10.09.2009 13:02)
4.(bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak)

(bkz: @2118448)
(no reply, 10.09.2009 14:05)
5.corintihians'ın 2008 yılını brezilya ikinci liginde oynadığını tarafımdan öğrendikten sonra mesajını editleyerek "u" dönüşü yapan yazar. ahh ahh, önce araştırılacak, sonra yazılacak ki şapa oturulmasın böyle. 2008 sezonunda elano blumer, ingiltere premier liginde 50 maç oynarken andre santos ve baroni ikinci ligde oynamış mı oynamamış mı? kaldı ki isterse beşinci ligde oynasın bana faydası mı var zararı mı? yok. maksat insanları aptal yerine koymamak, yanlış bilgilendirmemek, bilmediğin konular hakkında ahkam kesmemek.
(no reply, 10.09.2009 20:54)
6.@4166212 ata ya saygı duymayanın dinine saygı duymam zihinyetinde bir yazar. bu giri içinde baştan sona kadar bok atma yerin dibine sokma vs yoktur. ama bu zihniyet devam ettiği sürece başıma bir şey gelmeyecekse atatürk ü sevmiyorum diyen onlarcası çıkar. çünkü atatürke saygı dine saygısızlık etmek değildir. kaldıki söz konusu başlığın ilk girisi dini hiçbir ifade içermezken bu doğrudan dine saldırı art niyetlidir. tasvip edilemez.
(sen benim bir külah dondurmam, 10.11.2009 17:20)
son