| 1. | queen'in güzel bir şarkısı... (where is my mind, 08.05.2004 12:22) |
| 2. | she keeps her moet et chandon
in her pretty cabinet 'let them eat cake' she says just like marie antoinette a built-in remedy for kruschev and kennedy at anytime an invitation you can't decline caviar and cigarettes well versed in etiquette extraordinarily nice she's a killer queen gunpowder, gelatine dynamite with a laserbeam guaranteed to blow your mind anytime ooh, recommended at the price insatiable an appetite wanna try ? to avoid complications she never kept the same address in conversation she spoke just like a baroness met a man from china went down to geisha minah (killer, killer, she's a killer queen) then again incidentally if you're that way inclined perfume came naturally from paris (naturally) for cars she couldn't care less fastidious and precise she's a killer queen gunpowder, gelatine dynamite with a laser beam guaranteed to blow your mind anytime drop of a hat she's as willing as playful as a pussy cat then momentarily out of action temporarily out of gas to absolutely drive you wild, wild.. she's all out to get you she's a killer queen gunpowder, gelatine dynamite with a laser beam guaranteed to blow your mind anytime ooh, recommended at the price insatiable an appetite wanna try ? you wanna try... (srce, 30.08.2004 16:24) |
| 3. | queen'in sheer heart attack albümünden harika bir parça. (love metal, 19.10.2005 11:08) |
| 4. | queen'in küstah,kendini beğenmiş kadınlara feci şekilde ayar verdiği muhteşem şarkısı. (bad bad whiskey, 03.03.2007 08:41) |
| 5. | nick seçimiyle dikkat çeken dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş. (jack, 21.06.2007 17:46) |
| 6. | güzel girilere sahip dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş. (voldemort, 22.06.2007 00:36) |
| 7. | tanımam etmem kendisini.ne var ki genel kültürünü fazlasıyla sözlüğe yansıttığı kanısına varmış olduğum yazardır.kendisi büyük ihtimalle manyağıdır. (genius kusagami, 24.06.2007 21:03) |
| 8. | queen'in -daha sonra zamanının en pahalı albümü a night at the opera'yı yapabilmesine imkan veren- ilk ticari hit'i.
(not: bence 1. albüm 1. şarkı keep yourself alive'dan başlayarak her şarkısı ayrı bir hit sayılabilir.) (tenement funster, 30.06.2007 13:14) |
| 9. | dönemin tüm giyim unsurlarını ve freddie'nin uzun saçlı halini görebileceğiniz bir top of the pops performansı vardır bu şarkının. yanlış hatırlamıyorsam bir yerlerde en iyi top of the pops performanslarından biri olarak okumuştum.
(bkz: http://www.youtube.com/...) (sycrone one, 30.06.2007 13:18) |
| 10. | üşenmedim oturdum. hemen hemen bütün girilerini okudum. hayal gücünün yüksek olduğunu tahmin ettiğim bu yazar, girilerini okuduğum esnada şöyle bir tasvirin kafamda canlanmasına ister istemez yol açtı.
bilenler bilir spirited away da chihiro adında küçük tatlı bir kız çocuğu vardır. işte o, sanki okumakta olduğum bu girileri yazmış da yanıbaşımdaki sandalyeye oturup, bacaklarını sallarken bana tatlı tatlı okuyormuş tasviriydi kafamda canlanan. http://elmejocine.iespana.es/... (tıkladıktan sonra f5'e basarsan açılıyor) yine aynı animede ruhlar hamamına temizlenmek için gelen kokuşmuş bir dere ruhu vardır. chihironun sayesinde temizlenir ve memnuniyetini ifade eden şu cümleyi söyler: (kendisini tanımış olmakla aynı derecede memnuniyet duyduğumdan kendisine ithaf ederim) weeeeellllllll dooonnnneeee !!! (anha minha, 22.07.2007 09:18) |