itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

ketchupliispanak
1."ketçaplı ıspanak" veyahut "spinach with ketchup"dan birini seçmek yerine bu kullanıcı adını kendine uygun görmüş third nesil yazar.
(lethromar, 19.05.2006 20:30)
2.küçükken kuzenimin midemi bulandırmaya çalışırken söylediği şey.hala aklımda ve yıllardır da midem bulanmadı bundan.aksine hoşuma gidiyor, nick olarak kullanıyorum.
(ketchupliispanak, 20.05.2006 16:32)
3.bu nicki niye koyduğunu bulmak için tez yazdığım,iyi,güzel,hoş,deli,manyak insan,blind guardian sever,konserlere gitmek için para biriktirmeye gelmez,beleş buldu mu üstüne yatar,pardus kullandığı için windows'u kötüler ama pardus'u da pek kullanamaz,memleketine pek uğramama gafletine düşmüş,kendisini özleten insan.itü'lüm.
(enslaved, 05.01.2007 11:14)
4.kader, bizi önce kadıköy vapurunun mavi koltuklarında, sonrada forumun geyik kokan sayfalarında buluşturdu.sabahları birbirimizin omzuna yatıp uyuklarken, aynı şeyleri aynı anda yaşadığımızı gördükçe daha da yakınlaştık...şimdi 75'te, beşiktaş minibüslerinde(!) ve bilimum msn ortamlarında vazgeçilmez dedikodu partnerim... sözlükte de yapıştı yakama hadi hayırlısı!!
bu arada çaylar benden!!
(carpathia, 27.05.2007 20:34)
5.hani vardır ya çok eğlenceli kızdır, çok seversin ama hayatta öyle bi sevgilin olsun istemezsin, işte onlardan bi tanesi...

sohbet konusunda itü'de tanıdığım en rahat kızlardandır, hep belaltı konuşmaz tabi ama diğer kızlar gibi her muhabbet geçtiğinde "ıyyy" "öfff" deyip de arıza yapmaz. yeri geldi mi seninle bi şişe birayı ortaklaşa içer, derdini anlatır derdini dinler; yeri gelir aynı masada en az senin kadar coşar, senin kadar söver...

hemen hep yüzü gülen, şen şakrak, insanın yaşama isteğini artıran tiplerdendir. her insanın ketçaplı olmasa da en azından bir benzeriyle tanışması gerekir, farklıdır
(sarpinsarp, 28.05.2007 00:23)
6.son zamanlarda "adam olduğuna" inandığım insanlardan birisi daha. bir aralar 75 denen sosyal kuruluşun daimi değişmez parçalarıydık seninle. eh son durum belli deşmeye gerek yok.

severim ketçaplımı, tanışıklığımız 1 dönemlik de olsa kaynaşmak uzun sürmedi seninle. az mı gezdim seninle be şişli senin cağaloğlu benim.. yaz okulunda daha sık görmeyi umut ettiğim insan
(yavan tarhana, 03.06.2007 15:16)
7.gotik giyimli best ruhuna sahip muhteşem insan.
(theuthras, 12.06.2007 16:23)
8.her şeye rağmen özlenen insan.
(huma, 02.08.2007 06:56)
9.içine ketçap koyulmaması gereken ne kadar şey varsa "ketçaplı x" teki x değişkeninin yerine koyarak, bahsi geçen tamlamayla çağırılan; daha sonra durumdan sıkılınıp kısaca "ketçap" diye hitap edilen hardallı mayonez.
(love metal, 05.08.2007 18:44)
10.okula uğradığım günlerde bana kol kanat gerip beni sosyal ortamlara sokmaya çalışan can insandır bu bağyan. hem delidir hem doludur. hem çilektir hem osmanlı. aşk meşk konusunda kahpe kader ona rahat vermedi fekat son gördüğümde kahpeye kafa göz girmiş, ismi mesut göbek adı ise bahtiyar olarak takılıyor idi.

her neyse. sözlük aracılığıyla sana sesleniyorum ey hatun. içelim dedim bana eşlik ettin, sevgiliyle aram bozuk dedim teselli ettin, derse gelmicem dedim imza attın,o da yetmedi nickimin altına giri bile girdin. iyilik meleği misin bre? peki ya ben ne yaptım, yüzsüzce saçımı nickinin rengine boyattım. insanlığımdan utandırma beni argadaşım. şaka bi yana, seviyorum lan seni.
(spider man is always hungry, 15.08.2007 13:51)
devamı
son