| 1. | istanbulda ki maçta;
kemal was your father, since 1-4(53) şeklinde cevap verilmesini umduğum pankart (maslow, 24.03.2007 23:35) |
| 2. | (bkz: 6-7 eylül olayları) (jimela morrison, 25.03.2007 00:15) |
| 3. | yunanistan - türkiye maçında, hakarette sınır tanımayan, tepkilere doymayan yunanlıların açtığı, tam da onlara yakışan, iğrenç pankarttır. umarız 4 gol onları tatmin etmiştir.. (hipopotam, 25.03.2007 00:27) |
| 4. | saçma sapan insanların saçma sapan pankartı. (restless times, 25.03.2007 00:43) |
| 5. | "milliyetçilik iyidir", "millyetçilik demek ırkçılık demek değildir", "milliyetçi ol yavrum", "milliyetçi olunacak, ol!" söylemleri ile yıllardır dünya üzerinde düşmanlıkları körükleyen, ırkçılık değil diye diye ırkçılığı tırmandıran söylemlerin sahiplerinin, dost olmayı bir türlü istemeyenlerin ağzına etmemiz için bir başka sebep olmuş olay. defne kokulu caanım ege'yi hak ettiği barış havasından uzak tutmaktan neden zevk alır bu insanlar anlayamıyorum diye hayıflanmama sebep olmuş lüzumsuzluk. egenin iki yakasında karşılıklı kadehlerin kaldırılacağı günlere olan hayalimin umutsuz olduğunun da ifade etmiştir
(not: tepkim ne türk'e ne yunan'a, sadece kanında maharet arayana!) (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 25.03.2007 00:47) |
| 6. | ulu önder mustafa kemal atatürk'e gay diyip de bunu pankart olarak oraya asan zihniyet, yüzyıllardır değişmeyen yunanistanlıların hala değişmediklerinin kanıtıdır. unutmayalım ki, onlar bayrak yakarken, türk bayrağının üzerine basarak izmir'i işgal ederlerken, atatürk onların bayraklarını yerden kaldırtmıştı ayıptır bu diye...
(bkz: kuyruk acısı) (bkz: aristokratlar gay olur, komutanlar değil) (kahnesty, 25.03.2007 00:55) |
| 7. | bu yunanlar çocuk ya. aman da çok kızdım. aptallığınıza gülüyorum. (sanki yunan adam bunu okuyup anlıcak). ama buradan bu pankartı açanlar son olarak çok ağır bi laf söylemek istiyorum. "benim babam, sizin babanızı döver hem de daha uzağa işer." alın size laf. gerizekalılar. (alkolik2000, 25.03.2007 00:58) |
| 8. | milliyetçiliğin ne kadar akıl dışı ve saçma birşey olduğunu kanıtlar nitelikte bir olaydır. (mayakovski, 25.03.2007 00:58) |
| 9. | kaç yıllar geçse de ne kadar suni barış rüzgarları estirilse de hiçbir zaman samimi olarak bütün olarak barışılamayacak bir topluluğun yazdığı, aşağılık ve yazanı küçülten saçmalık. (deulu, 25.03.2007 01:07) |
| 10. | evveli de var efendim (bkz: we took your virginity in 1453) (wondrous, 25.03.2007 01:26) |