itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

jugador
1.dördüncü nesil yazarımız.*
(itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 16.10.2007 09:07)
2.ispanyolca oyuncu. (futbolcu falan mesela)
(theone, 03.11.2007 11:34)
3.hz. maradona müridi dördüncü nesil..*
(thraki, 19.11.2007 13:50)
4.bir antalyalı olarak boğaça' yı bilmiyor. cık cık cık. ne ayıp yahu. iş yerinde, beni aldı 5 ay öncesine güm diye fırlattı. yine sorgulamalar , yine kendi kendini yemeler. manikürüm gitti jugadorrrr!! ama olsun ben yine de seviyrum onu. ne de olsa antalyalı hem de aslan gibi galatasaraylııı!! bu arada piyazcı sami'nin piyazını yedim. bilginize.
(portıkal, 24.12.2007 17:23)
5.beni ilk hoşgeldinleyen yazar.hoşgeldinlenmek duygulandırıyo insanı.benim için ne kadar önemli biri olduğu bilinemez yani.
(olivia elton john, 03.04.2008 00:37)
6.benden 1 üst dönem yazar , kıyısından köşesinden hemşehri bile sayılırız ; bunun yanında juego ile oynayan anlamına gelen nick inide ilk gördüğümde ona oyuncu diye seslenmemle irkilmiştirde, haa bu arada beni ilk hoşgeldinlemeside beni baya duygulandırdı.
(fava mencio, 03.04.2008 15:25)
7.nesildaşız kendisiyle. kendisi benden sonra gelmişti ve geldiği günden bu yana futbola olan yatkınlığıyla dikkatimi çekti. hala daha öyle. ne zaman futbol hakkında bişeyler yazacak da okuyacağım diye bekliyorum. kısa dönemde sözlükte güzel bir yer edindi kendisine. yazılarının devamını bekliyoruz, özellikle futbolla ilgili olanları.
(eskiunited, 03.04.2008 15:34)
8.muhabbetinin güzelliğine doyum olmayan nesildaş yazardır. vizelerle boğuştuğum ve kaybettiğim bugünlerde beni ders çalışmaya teşvik ederek hayırlı bir işte bulunmuştur . şimdiler de ispanyolca'ya girişecektir fırsat kolluyodur. yeni almanca öğrenmeye başlayan biri olarak kendisinden almanca konusunda yardımlarını almayı düşünmekteyim.ayrıca hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor ile birlikte antalya plajlarında zirve yapmaya ziyaretine geleceğiz dertlerimiz atacağız , denize dökeceğiz.*
(cyclops1988, 06.04.2008 23:08)
9.sözlüğü iktisadi terimler sözlüğü haline getirerek kendisinin iktisat veya maliyeyle ilgilendiği ya da bizzat bu bölümlerden birinde okuyor olduğunu düşünmekteyim. güzel girileriyle dikkat çeken yazarımızın bonservisi itü sözlük'ün elinde bulunuyor.
(sen benim bir külah dondurmam, 13.04.2008 15:55)
10.özellikle futbol temalı yazılarını okumaktan büyük zevk aldığım, futbolun yanında yakın geçmişte iktisadi yazılarıyla da sözlüğe gene katkıların en güzelini yapmış beğendiğim sözlük yazarlarından. kanka listeme ekledim, artık hergün zorlanmadan takip ediyorum kendisini. yaşasın sevgi pınarı tuşu!
(sycrone one, 20.04.2008 15:24)
devamı
son