| 1. | dördüncü nesil yazarlarımızdan,hoşgelmiştir. (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 23.07.2007 05:01) |
| 2. | inglizce bir rumuza sahip olmaktan son derece rahatsız yazar. hayır ingilizce olmasında da değilim aslında ama çok anlamsız. nerden buldum bunu bilmiyorum.
not: buraya giri yazmamın bir sebebi de arkadaşlarımın yazılarıma kolayca ulaşabilmesini sağlamak istememdir. işte sonra nickin üstüne gelip soru işaretine basacaksın. bir diğer not: bu nick'i sadece sözlükte kullanmaktayım. başka sitedeki jaguarboylara ilgim alakam yoktur. (jaguarboy, 09.08.2007 21:58) |
| 3. | gizli gizli starbucks a gittiğini ağzından kaçıran, devamında, mağdem oldu bikere arsızlığıyla bilmemneyli kahve içicem diye tutturan, bir zamanlar çevremizdeki kapital kökenli malları, eşyaları toplayıp fakir sosyalistlere yakacak olarak dağıtmayı planladığım kişi ...
(bkz: yarın öbür gün facebook u da çıkar bunun) (dalai lama, 16.06.2008 21:26) |
| 4. | @2419698 nolu girisiyle 2008 yılının en beğenilen girileri arasında 31. sırada pek manidar sırıtışlarla yerini almıştır kendisi ! (dalai lama, 05.02.2009 23:20) |
| 5. | benim başlığımın altına boş kalmasın bişeyler yazayım diyip devamında " ama ben sana kafayı toplayıp gireyim" diyen yazardır kendisi yıllardır tanısam da korkutmuştur, ürkütmüştür... (giderkensağdadönerkensolda, 08.05.2009 22:45) |