itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

jaguarboy
1.dördüncü nesil yazarlarımızdan,hoşgelmiştir.
(itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 23.07.2007 05:01)
2.inglizce bir rumuza sahip olmaktan son derece rahatsız yazar. hayır ingilizce olmasında da değilim aslında ama çok anlamsız. nerden buldum bunu bilmiyorum.

not: buraya giri yazmamın bir sebebi de arkadaşlarımın yazılarıma kolayca ulaşabilmesini sağlamak istememdir. işte sonra nickin üstüne gelip soru işaretine basacaksın.

bir diğer not: bu nick'i sadece sözlükte kullanmaktayım. başka sitedeki jaguarboylara ilgim alakam yoktur.
(jaguarboy, 09.08.2007 21:58)
3.gizli gizli starbucks a gittiğini ağzından kaçıran, devamında, mağdem oldu bikere arsızlığıyla bilmemneyli kahve içicem diye tutturan, bir zamanlar çevremizdeki kapital kökenli malları, eşyaları toplayıp fakir sosyalistlere yakacak olarak dağıtmayı planladığım kişi ...

(bkz: yarın öbür gün facebook u da çıkar bunun)
(dalai lama, 16.06.2008 21:26)
4.@2419698 nolu girisiyle 2008 yılının en beğenilen girileri arasında 31. sırada pek manidar sırıtışlarla yerini almıştır kendisi !
(dalai lama, 05.02.2009 23:20)
5.benim başlığımın altına boş kalmasın bişeyler yazayım diyip devamında " ama ben sana kafayı toplayıp gireyim" diyen yazardır kendisi yıllardır tanısam da korkutmuştur, ürkütmüştür...
(giderkensağdadönerkensolda, 08.05.2009 22:45)
son