| 1. | nirvana'nın bir parçası.. sözleri
sell the kids for food weather changes moods spring is here again reproductive glands he's the one who likes all the pretty songs and he likes to sing along, and he likes to shoot his gun but he knows not what it means, knows not what it means and i say we can have some more nature is a whore bruises on the fruit tender age in bloom (palantir, 08.12.2005 22:42) |
| 2. | güzel bir solo barındıran gelmiş gecmiş en etkili nirvana şarkılarından biri.
(bkz: 100 greatest rock guitar solos) kurt ün kendisi için yazdığı aşikardır bu şarkıyı. (hairsprayqueen, 11.03.2007 19:30) |
| 3. | türkçesi şu şekildedir..
Çocukları sat, yemek için hava ruhları değiştiriyor İlkbahar geldi yeniden bereketli bezeler bütün tatlı şarkıları seven o Şarkılar söylemeyi ve silahını ateşlemeyi seven fakat anlamını bilmiyor anlamını bilmiyor ve ben diyorum ki bütün tatlı şarkıları seven o Şarkılar söylemeyi ve silahını ateşlemeyi seven fakat anlamını bilmiyor anlamını bilmiyor ve ben diyorum ki "evveeeett!!!" biraz daha alabiliriz tabiat bir orospudur meyvenin üzerinde çürükler tazelik gençliktedir (hepberaber, 06.02.2008 14:00) |
| 4. | introdaki gitar tonları harika olan nirvana şarkısı. solosu da fena değildir, diğer nirvana şarkıları kadar basit yapılmış değildir en azından. (ekipler amiri kenan, 13.04.2008 12:28) |
| 5. | bu şarkı aslında nikahında ilk şarkı olarak nikah masası çaldıran, bağıra bağıra it's raining man söyleyen erkeklere ve ymca eşliğinde oynak figürlerle danseden heteroseksüel erkeklere ithaf edilmiştir. (azwepsa, 13.04.2008 12:41) |