| 1. | tam adı huma dragonbane**'dir. şövalyelik taihinin en ünlü şövalyesidir. ilk ejderha mızrağını bulup takhisis'i geldiği yere geri gönderdi fakat bu savaş sırasında takhisis tarafından zehirlenerek öldü. (easy company, 28.01.2006 06:34) |
| 2. | huma, hiç bir zaman yere konmadığına inanılan, ve yılda bir kez yere çok fazla yaklaştığında, gölgesinin üzerine düştüğü insanı cihan padişahı yaptırdığına inanılan cennet kuşudur. humayı öldürmek, 40 gün içinde ölümle son bulacak bir laneti uzerine çekmektir, cehalettir.
(bkz: eceli gelenler camii duvarina buyursun) (huma, 04.07.2006 14:25) |
| 3. | tarih tekerrürden ibaret heralde.ikidir aynı olaylar olmak zorundaymış gibi amerikaya giderken görememe..bu sefer pek bi uzun kalacak gibi.
her şeye rağmen özlenen insan. (ketchupliispanak, 26.05.2007 20:51) |
| 4. | kayseride bulunan kadın hastalıkları hastanesi (damdandüşegelen, 28.10.2008 11:11) |
| 5. | 3. nesil yardımsever yazar. final öncesi verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum kendisine. (tercih ettiğim nick budur, 02.02.2009 00:56) |
| 6. | (bkz: huma kuşu)
dinlenmez de ne yapılır? (againstthelife, 29.07.2009 00:27) |
| 7. | bilgili ve karizmatik yazar.yalnız adamda acayip bir broker havası var.bunu da puro içerken görmememe rağmen tespit ettim.bir de sanırım ikna kabiliyeti yüksek bir kişilik. (defanstaki son adam, 01.08.2009 21:44) |
| 8. | strike yaparken gördüğüm ancak altın günü zirvesinde tanıştığım yazar. 2 kere ilts'i full yapmasını öğrendiğimden beri kendisine bakışım bir anda değişti lan. idolüm*
altın günü zirvesinde günün adamıydı bence, mükemmel muhabbetine rağmen yaptığı çiğköftelere 4 puan veriyorum. altın günü zirvesine katılan 2uludağsözlük ajanına yaptığı etkileyici konuşma sonrası uludagcılar hayran oldu, demek itusozluk böyleymiş dediler. (bkz: abi japonları anlat biraz) (dollidolli, 09.08.2009 14:47) |
| 9. | içki içmeyi seven yazar. hatırlıyorum bir önceki zirveden, bira isteyen var mı diye sorduydu, hayır cevabı alınca da ellerini başının arasına aldı, nasıl olur dercesine. itü sözlük altın günü zirvesine dahil olduğum geç saatlerde yine elinde birayla karşıladı beni. ayıkken genelde işten bahsediyor da neyse ki içince başka konulara dalıyor. rakı içme adabını da ezbere biliyormuş, öyle dedi. (dadundan yinmazz, 10.08.2009 13:14) |
| 10. | diksiyon kelimesine anlam veremeyen fakat diksiyonunu oldukça beğendiğim hiperaktif yazar. kendisine başka bir zirvede sudan başlayarak içecekleri tanıtacağım.* (kanes, 10.08.2009 21:03) |