itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

heath ledger
1.a knight's tale da ulrich von lichtensten adlı sonradan olma bi şovalye di. orlando bloom ile ned kelly dşye bi film çevirdi
(aychovsky, 25.05.2004 20:42)
2.the dark knight'ın joker'i.
(xander, 17.10.2007 23:26)
3.casanova
(creme brulee, 24.11.2007 02:05)
4.brokeback mountain'le dikkatleri üzerine çeken oyuncu. filmdeki birçok farklı tondaki sahneyi karakterinin ayrıntılarını vererek oynaması ve etkili performansı ile adından söz ettirmişti. filmin son sahnesinde sevgilisinin gömleğini hüzünle eline alışı ilginç bir oyunculuk an'ıdır.
(sinefilolog, 24.11.2007 02:08)
5.an itibariyle manhattan'daki evinde ölü bulunmuş avustralyalı aktör. overdose olduğundan şüpheleniliyor. ledger 28 yaşındaydı.
(chucky, 23.01.2008 00:03)
6.kaybına çok üzüldüğüm aktördür. brokeback mountain'daki performansı ile göz dolduran, i'm not there ve the dark knight'taki performasının izlenmesi merakla beklenen bir yıldız pat diye kayıverdi. acı....

joker bizi üzdü...
(willy wonka, 23.01.2008 00:36)
7.lisedeyken 10 things i hate about you filminde izleyip aşık olduğum aktördü. stadyumdaki can't take my eyes of you sahnesi unutulmazdı bence. ölümünü öğrenmek gecenin bu saatinde can sıkıcı oldu gerçekten.
(hobbitt, 23.01.2008 00:44)
8.ölümüyle gece gece beni üzen, moralimi bozan, uyuşturucudan gittiği söylenen aktör.. halbuki daha önümüzdeki yaz çıkacak yeni batman filmindeki joker rolüyle jack nicholson dan bile iyi deniyordu..yazık..
(janhuntelaar, 23.01.2008 01:13)
9.mary kate olsen'ın evinde ölü bulunmuştur kendisi.

düzeltme:yetkililerin açıklamasına göre mary-kate'in evi değilmiş ölü bulunduğu yer rahmetlinin.
(hypnotica girl, 23.01.2008 01:20)
10.sol tarafta adını görünce herhalde millet i m not therei izledi bakayım ne yazmışlar dedim ve okuduklarım baÅŸ aÄŸrımı ikiye katladı, inanılmaz üzüldüm en çokta michelle williams'dan olan 2 yaşındaki kızı matilda için. iyi aktördü daha da iyi olacaktı eminim. imdb'sine baktım michelle williams , naomi watts ve heather graham ile birliktelik yaÅŸamış yani görüyoruzki sarışınlara meyilli imiÅŸ... umarım orda marilyn monroe'yu tavlar. arada fazla yaÅŸta yok heath 28, marilyn 36. hem ledger'ın kendisi demiÅŸ "ï prefer to date older women because they don't try to act older like younger girls but because they try to act younger." diye. huzur içinde yatsın...
(janis joplin, 23.01.2008 08:38)
devamı
son