itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

haydi gel bizimle ol
1.yeni bir ntv programı. çiğdem anad, müjde ar, pınar kür ve aysun kayacı beraber. dakka bir gol bir, aysun kayacı formunu koruduğunu göstermiştir. programın konusu olan ruanda yı bilmediğini söylemiştir. programın 2.yarısında cem yılmaz konuk olacakmış.
(jenesaispas, 04.10.2007 20:36)
2.ntv' nin kapanmasına sebep olacak program. hele bir cem yılmaz' ın söylediği sonra yuttuğu laf vardı ki öyle böyle değil. ama müjde ar' ı televizyonlarda izlemek oldukça zevkli.
(beyaz araba sola cek, 04.10.2007 22:16)
3.şahane ilerleyen program. konular çeşitli. güncel üzerine konuşuluyor. az önce 'türkiye hangi ülkeye benzesin' e cevap olarak, hiç bir ülkeye sonucu çıktı stüdyodan. boşuna sevmiyorum ben bu şarkıyı;

(bkz: benim hala umudum var)
(jenesaispas, 04.10.2007 22:21)
4.aklın, zekanın, kültürün, güzelliğin! bir araya geldiği iyi bir program. hele birde aysun kayacı ruanda'yı öğrenirse daha iyi adapte olacaktır gülücüklerinin haricinde.
(baharda geldim, 04.10.2007 22:25)
5.aysun kayacı'ya "hadi canım sen de bir şeyler söyle" der gibi arada bir dönüyorlar, kız çocuğu gibi arada esk isevgililerini filan anlatıyor; gülüp geçiyorlar filan. yani aysun kayacı'yı "büyük bilge" olarak göstermiyorlar. bu açıdan ilk anda tuttum.
haberci, manken, yazar ve oyuncu bir araya gelirse ne olur? işte böyle güzel bir program olur. hele ki o oyuncu müjde ar ise; muhteşem ötesi bir şey çıkar ortaya..
(pembe domuz, 04.10.2007 22:53)
6.bu gece yayınlanan ilk bölümünde cem yılmaz 'ı ağırlayarak izleyicinin ilgisini çekebilmiş bir program.
aysun kayacı ve müjde ar dışında diğer sunucu bayanlar gayet iyi seçilmişler ve ntv gibi bir kanala yakışmışlardır.
(ceyus, 04.10.2007 23:09)
7.cem yılmaz ile müjde ar'ın karşılıklı şovuna sahne olmuş program. ama program cem yılmaz dışındaki konuklarla seyircide yarattığı beğeni duygusunu ne kadar devam ettirebilir burası tartışılır ama ben yine de programın konsept olarak diğer programlardan olan farklılığıyla seyircinin ilgisini çekeceğini düşünmekteyim.
(pandaros, 06.10.2007 14:08)
8.ilk bölümünde aysel gürel'in telefon bağlantısı kurup kızı müjde ar'ı ezmeye çalıştığı cem yılmaz' ın bile suratını kıpkırmızı yaptığı programdır
(cnutre, 06.10.2007 14:12)
9.neden, neden , neden 4 sunucusu var bunun diye düşündüğüm ve işin içinden çıkamadığım ayrıca cem yılmaz gelmese kesinlikle izlenmeyceğine inandığım, ikinci bölümünde gerçekle yüzeleşceklerini düşündüğüm ntv de yayınlanan program
(puca, 06.10.2007 14:26)
10.(bkz: haydi gel benimle ol)
(sezenehir, 06.10.2007 14:29)
devamı
son