| 1. | beğenmediğimiz,bazen bize küçük sıkıntılar bazense büyük acılar yaşatan,tercihlerimiz. (headfucker, 08.07.2004 17:54) |
| 2. | minik serçenin (minikliği kalmadı ama) pek güzel bir şarkısının adıdır aynı zamanda.
kalınca sebepsiz bir başıma hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip bir bir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar her bir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sen de benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin istemem seni; ne sevgini, ne kendini istemem ben bu hayatın sözüm ona pembe rengini sen de benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin (excalibur, 02.10.2004 00:41) |
| 3. | eğer birisi bunu yapıyorsa lütfen arayınız. (hepten aykırı, 02.10.2004 01:03) |
| 4. | (bkz: error) (lethe, 09.10.2004 14:28) |
| 5. | yanlış (bewitchingwitch, 09.10.2004 16:12) |
| 6. | çoğu insanın yapmaya korktuğu şeydir. hata yapmamak mükemmel olmak için habire kendilerini boş yere kasar bu korkak insanlar. "mükemmelik" in kişiden kişiye değişen bir şey olduğunu unutmuştur da bu insanlar.
ve kendi kasılmaları yetmiyormuş gibi çevresindeki insanların hatalarını düzelterek çevresindekileri illallah ettirirler. normal insanlar onun yanında kasılır da kasılır. (acemişansı, 20.04.2007 09:53) |
| 7. | hayatta yapılabilecek bir sürüsü varken, aynısını birçok kere tekrarlamak manasız olan. (yazar gibi, 20.06.2007 23:29) |
| 8. | ders aldırtan insani yanlış. bazen bir çok kere yapılıp bir olaya yol açmasa da bazen tek sefer yapılması çok kötü olaylara yol açabilir. kötü olaylara yol açarsa insan pişman olur ki bunlar büyük hatalardır. küçük hatalar ise insanın büyük hatalar yapmasını önler. (korn, 07.12.2007 22:05) |
| 9. | her defasında insana daha çekici gelendir. öyle ki hiçbir tecrübe insanı hata yapmaktan uzaklaştıracak derecede yeterli değildir. (nott, 21.02.2008 23:49) |
| 10. | çekiminden kaçmak gerekendir. kişiyi hatadan uzaklaştıracak şey tecrübesi değil yine kişinin kendisidir. hata da çözüm de kendinde saklıdır. (mor kulaklı mavi kurbağa, 21.02.2008 23:52) |