| 1. | önce fenerbahçe'de, sonra galatasaray'da oynamış, cevat prekazi gibi usta bir sol ayağa sahip israilli futbol yıldızı (srce, 03.11.2004 01:18) |
| 2. | adam sandler'e çok benzeyen yahudi futbolcu. (aqua, 03.11.2004 01:28) |
| 3. | tam adı michael haim revivo olan, israilli, fenerbahçe ve kısa bir süre için de gs'da top koşturmuş olan eski futbolcu. futbolu bırakmıştır.
doğum tarihi 22.02.1972 (şairane) olup, eşi olan güzel bayanın adı sagit tir. bar ve mey isimlerinde biri erkek biri kız iki çocukları vardı, sonra onlara bir erkek kardeş daha eklenmiştir. (crn, 12.04.2005 19:22) |
| 4. | ispanya'da celta vigo'da yıldızlaşan israil futbolunun dünyadaki en ünlü temsilcilerinden, golden sonra attığı taklalarla meşhur kişi. (jayjay, 12.04.2005 21:00) |
| 5. | bir zamanlar onun gibi taklalar atardım. fenerbahçe taraftarı biri olarak galatasarayda oynadığı zamanlarda bile çok sevdim kendisini. beyaz away fenerbahçe formamın üstünde hala 10-revivo yazmaktadır. futbolu bıraktı, ben de takla atmayı bıraktım. sevdiğim ve bence sevebileceğim tek israilli. (steinmetz, 12.04.2005 21:52) |
| 6. | iyi para veren kulübe gidip ülkesini en iyi şekilde temsil etmiştir.onun için fb yada gs mantığı yoktur,ezeli rekabet onun için önemsizdir.o parasına bakar tıpkı ülkesi gibi para verene sığınır o yüzden kutlanması gereken futbolcudur. (sunburn, 12.04.2005 22:15) |
| 7. | bir ara attığı her frikiği gol yapardı. fenerbahçe'nin en önemli gol silahı frikikler haline gelmişti. sonra galatasaray'a gitti, orada da tutunamayıp futbolu bıraktı. (zoma, 16.09.2005 17:49) |
| 8. | galatasaray'a gelerek hayatının fırsatını yakalamış ama bunu değerlendirememiş kişilerden. (creepingdeath, 30.12.2005 15:24) |
| 9. | fenerbahçeye kazandırdığı şampiyonluktaki yardımı bir yana, oynayacak hali kalmadıktan sonra bi de galatasaraya transfer olup kulübü yarardan çok maddi zarara uğratmasıyla iki defa sevgimizi kazanmıştır. (sanırsam buradaki bitmiş oyuncudan bile faydalanma becerisini sadettin saran göstermişti) (göke, 08.01.2007 15:43) |
| 10. | yanlış hatırlamıyorsam eğer galatasaray ile birlikte çıktığı ilk lig maçında bursa deplasmanında hat-trick yapmış futbolcu.bir de ali sami yen'de 6-0'ın rövanşında fenerbahçe karşısında durum 2-0 ken galatasaray lehineyken ikinci yarının ilk dakikasında altıpastan bir aşırtma vuruş yapmış top direkten dönmüştü.başka da bir şey hatırlamıyorum. (guanoapes, 03.01.2008 07:45) |