| 1. | 3. nesil yazar. hoşgeldi.. (kral çıplak, 17.10.2005 19:30) |
| 2. | kapı açarak kız tavlayabilen bir insan evladı.
(bkz: kapı açmak) (louis cypher, 19.11.2005 00:37) |
| 3. | kendisinin imaline zemin hazırlayan meyvenin istanbulda yenildiği,sekiz kuşaktır da orda bulunan bir sülalenin üyesi,anadolu asıllı genç.pink floyd başta olmak üzere pearl jam,tea party,whitesnake,rainbow,roy harper,deep purple,led zeppelin,tindersticks,black sabbath,gary moore,rush,marillion,mark lanegan ve benzeri birçok grup ve sanatçının da fanatiğidir.ölümünde cenazesi atatürk kültür merkezinin önünden kalkacak kadar büyük bir yazar olacak ve eserleri nesilden nesile aktarılacaktır.bursadaki öğrencilik yıllarında louis cypher la tanışmış olup,bu tanışıklığın aşka dönüşmesine engel olmaya çalışmaktadır.david cronenberg fanatiği,beşiktaş taraftarıdır ayrıca. (floydzede, 19.11.2005 17:06) |
| 4. | pink floyd un kendisine ne yaptığını merak ettiğim yazar (mek, 21.11.2005 02:33) |
| 5. | seattle'dan dostum (bkz: eddie vedder) hayranı, ne zaman barış olur o zaman saçlarımı tekrar uzatırım deyip o güzelim saçlarını katleden, zamanında kendisine niye converse giymiyorsun diye sorduğum da şeklini sevmiyorum deyip ayağına converseleri çeken, gitar dersleri alıpda ben iyi bir dinleyiciyim deyip gitarı odasındaki geyik desenli duvar halılarının yanına asan, müzik bilgisine güvendiğim yapyakın arkadaşım. kendisiyle tanışmışlığımız eski zamanlara dayanır, çocukken birbirimizin kıçını tekmelemiş olabileceğimiz kanısına beraber çalıştığımız iş yerinde tanıştığımızda varmışızdır . kendisi bu aralar merdivenle direklere tırmanıp boya yapma uğraşında, samuelcilerle haşır neşir olmakta. aman pakete dikkat sen bize lazımsın. oğlum bu arada pearl jam'ın yeni albümü iki mayısta çıkıyormuş. vatana millete hayırlı olsun. (darkness of misery, 02.03.2006 04:53) |
| 6. | bir kısmımız gibi hayatının bir anında üzerinden tren gibi geçen pink floyd'la tanışmış, bu unutulmaz anı ölümsüzleştirmek için de sözlük nicki seçmiş yazar.. (vikartindur, 10.07.2006 04:02) |
| 7. | daha seçtiği takma isimden sempati duyduğum, girilerini özenle ve takdirle takip ettiğim kişidir. makineme hoş gelmiş. çarkların arasında ezilmemesini ve çarkzede olmamasını diler, güzelim yazılarına devam etmesini dilerim. zeppelinzede ve purplezede ve sevdiğim bir sürü x-zede olduğunu görmek de ayrıca sevindirici. (iao, 21.08.2006 20:48) |
| 8. | her girisi çerçeveletip duvara asılacak nitelikte olan nesildaş, arkadaş. gündüz clark kent, gece konser insanı. kahvaltısından whitesnake ve deep purple'ı eksik etmeyen yazar. söylenenlere göre bir süre seattleda eddie vedder'dan müzik eğitimi almış, daha sonra stajını eğitim sisteminin çarpıklığından olsa gerek rocco siffredi'nin yanında yapmıştır. iş hayatında ise coverdale ile birlikte çalışmaya başlamıştır. bu yüzdendir ki dişicanlar tarafından paylaşılamaz. (trouble everyday, 16.10.2006 02:41) |
| 9. | acaba bi hata mı yaptım diye bana düşündürten, floydzede'den sonra vikartindurzede* haline getirdiğim kanka.. (vikartindur, 22.11.2006 09:15) |
| 10. | müzik kutusu. (vikartindur, 17.12.2006 14:02) |