itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

eve giren garip hayvanlar
1.zira kendileriyle uğraşmaktan yorulduğum patavatsız hayvanlardır. ne idüğü belirsiz kanatlı bilumum uçucular. kara kediler... kedi geçen gün oldu çok korktum lan, sözlükle uğraşmaktan nevrimin döndüğü bir sırada tam içeri geçip kendime bir çay koyayım dedim. bilgisayarın başına geçtiğimde yatağımın üstünde siyah bir kedi vardı. hayır yalnız yaşayan bir insanım ben bir de... acaba halusinasyonamı bağladım ben artık eyvah eyvah derken gerçek bir kedi olduğunu fark ettim. neyse kara kediye kapıya kadar eşlik ettikten sonra tekrar pörtlemiş gözlerle loş ışığımla yine bilgisayar başında takılırken garip tıkırtılar duymaya başladım. uçmayı yeni öğrenmiş salak bir sinekgiller familyasından bir yaratık (boyu 4cm civarı vardı) sağa sola çarpıyor. lan bu ne! böyle bir şey ilk defa gördüğümden dolayı aklımı oynattığımı düşünmeye başladım artık. elimde terlik gece saat 03:00 duvarlara girişiyorum ama nasıl... üst katta ev sahibim oturuyor artık onuda uyandırdım galiba gürültüden. anlam veremedi ne yapmış olabileceğime tabi... neyse kendisini katlettikten sonra gittim yattım. şimdi birşeyler görmüyorum.

bir dakka doktor bey bir şey yazıyoruz şurada...

işte böyle, o günden sonra sinek, kedi ve ben hergün buluşup sevişiyoruz...
(brokoli, 29.06.2009 19:47)
2.sansardır. daha eve girmedi ama ciddi ciddi endişeleniyorum girecek diye. geçen gece yüz yüze geldik. pencerenin arkasından ulan saat 2 olmuş hala sözlüktesin mal herif, para mı veriyorlar size a.q der gibi baktı ve gitti.
(voiceofloneliness, 29.06.2009 19:50)
3.çocukluk zamanları bir defasında köyde iken bize yasak olan misafir odasına dalmıştım. kurcalamamam gereken ne varsa hepsine sırayla bakıyordum. tabi o zamanlar ilginç gelen garip garip alet edevat vardı dolapların altında. yanlışlıkla kapıyı açık bırakmışım... evde kimse yok, yayılan sığırların akşam dönüş saati... yolunu şaşırmış bir inek evin içine girdi! hadi o normal diyelim misafir odasına kadar yolu bulmuş ve içeri girmişti. arkamı döndüğümde böğüren bir inek vardı salonun ortasında! ne yapacağımı şaşırmış bir durumda ineği kovalamaya başladım ama hayvan hem benden korkup sağı solu deviriyor hemde bir türlü çıkmak için kapıyı tutturamıyordu. misafir odası savaş alanına döndü! tam kapıdan çıkacak ohh derken çatır çatır halıya sıçmaya başladı... eyvah!!! ne yapacağım derken annem içeri girdi ve arkama bakmadan koştum... koştum... koştum...
(brokoli, 29.06.2009 20:22)
4.çekirge ailesi. 3 tane boy boy. birlikte yaşamaya alıştık kaç gündür. zıplıyorlar arada, şenlik oluyor evin içi. şeytan bazen "3 terlik darbesiyle kurtul şunlardan" diyor ama kıyamıyorum. elbet ecelleriyle ölürler.
(sezenehir, 29.06.2009 20:27)
5.(bkz: yarasa)
(bkz: çıyan)
(bkz: sümüklü böcek)
(karyatid, 29.06.2009 20:30)
6.çiyan.benim eve girmişti boğum boğumdu. kız arkadaşımın aldığı biblo ile kafasını ezerek öldürdüm (elime o an o geçmişti) bibloyu sonra çöpe attım.gel de meram anlat şimdi.
(salerno, 29.06.2009 20:34)
7.-şişşş hacı o ne öle yaa??
-sivrisineğe benzio ama..
-yok la baksana çarptığını devirio.
-he lan. yarasa olmasın?
-oha. o kadar da değil de baya da büyük hani.
-...
-dur ben şimdi anasını s.kecem onun.
-la dur üstüme gelio.

sonuç; yastıkla öldürdük ve sivrisinek olduğuna karar verdik, tabi 5cm olanlarına başka bir şey denmiyorsa.
(drnss, 29.06.2009 20:36)
8.(bkz: eve ent girmesi)
(is there something to do, 29.06.2009 20:37)
9.(bkz: insan)
(revolution, 29.06.2009 20:54)
10.(bkz: acayip hayvanlara benziyirsen)
(hı hı evet, 29.06.2009 20:54)
devamı
son