itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

eskiunited
1.dördüncü nesil yazar. *
(torontonian, 02.07.2007 06:15)
2.futbol ve futbolcular ile ilgili entrylerini zevkle okuyup,dikkatle takip ettiğim yazardır kendileri.(bkz: @1649408) girisiyle de yaşar'a olan sevgisini belirtmiş,beni de yaşar sevgisiyle sevindirmiştir.
(guanoapes, 04.07.2007 10:12)
3.daha yeni gelmiş bir yazar olmasına rağmen bu kısa süre içerisindeki yazıları sayesinde iyi bir futbol takipçisi olduğunu düşündüğüm ve girilerini takip ettiğim yazar...
(ageblood, 06.07.2007 03:16)
4.futbol konusunda sık sık bilgisine ve yorumlarına başvurabileceğimiz yazar.
(thecrimson, 06.07.2007 03:23)
5.iyi ki başlığını açmışım ve bugüzel insanla tanışma şansını elde etmişim. sözlükte online olduğumuzda mutlaka paslaşıyoruz, ikimiz de futbolu çok seviyoruz ve herşeyden önemlisi memleketimizin takımlarına sahip çıkıyoruz. es-es körfez dostluğu sözlüğe de sıçramış vaziyette. ve ben bundan çok ama çok memnunum...

90'lı yıllarda kocaelispor her sahaya çıktığında stadımızda son ses yükselen marşımızın sözleri bu yazar arkadaşıma benden hediye... hatırlamak zordu ama bir o kadar da keyifli...

alper murat osman
yalçın ergun yaşar
saffet tuncay melih
mahmut sedat sefer

güvenç kurtar hoca
amigo ibomuz
başkan sefa sirmen
geliyoruz

kocaeli kocaeli en büyüksün sen
korksun artık bütün takımlar senden
taraftarın her zaman yanında
bekliyoruz seni bütün kupalarınla

körfezim körfezim şampiyonsun sen
korksun artık bütün kulüpler senden
taraftarın her zaman yanında
belkiyoruz rakipleri ismetpaşa'da...

saffet yaşar mahmut atıyor golleri
tuncay sefer melih sahanın incisi
murat osman yalçın defansın bekçisi
şampiyonun panter alper'i...
(torontonian, 10.07.2007 04:23)
6.fikir alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyduğum bir yazar; seni, beni, onu ilgilendiren tüm gerçekler hakkında diyecek bir sözünün olması ve bunu paylaşmaktan çekinmiyor olması görüş birliğinden doğacak güce inancımı ziyadesiyle körüklemekte. ve biraz çocuksu bir hüzünle tüm bu gerçekleri bir yana bırakmaya hazırlanmışken, seslerimizi sakladığımız o derinliklerden çıkarmak için destek bir arkadaş kendisi. hep ama hep diyecek bir sözümüz olması adına! ayrıca; futbolla ilgili bir vesilesiyle tanışmamış olmanın farkını hissetmiş olduğumu söylemeden geçemeyeceğim.*
(why georgia, 24.08.2007 03:23)
7.yakışıklı olduğu kadar iyi misafirperver kardeşim. zirvenin en hatırlanası güzelliklerinden. güzel sohbete zirve ardından sabaha dek devam edilmiştir.

Çok uzaklarda bile bizi birbirimize bağlayan, ortak kankamız çıkan kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının a (uğraştım ama evet doğru yazdım) teşekkürü de borç bilirim.

futbol konusunda eline su dökülmez, futbolu nezaketinin eline su bile dökemez.
(one more cup of coffee, 24.09.2007 11:09)
8.çıktığıma* asılan bir arsız işte.
sen biliyon mu ben o kız yüzünden günde kaç öğün spor haberi seyrediyorum?
olmadı eski olmadı!
ayıp ayıp!!
tövbe et, sevenlerin arasına girilmez.
(askkolik, 03.10.2007 13:58)
9.eskişehir de içindeki filozofu keşfet zirvesi vesilesiyle tanıdığım güzel bir adam. yazarlığını henüz yeterince inceleme şansım olmadı, o yüzden bu konuda hak etmediği bir övgü veya yergide bulunmak istemem; ama güzel konuşan, güzel tartışan, güzel muhabbet edilen bir adam bu.

zirveden aklımda kalan, kalıcı simalardan biri eskiunited. ve bu zirvede anladım ki, futbol konusunda değilmiş tek derinliği. hele hele pek çok futbol düşkünü gibi, apolitik filan hiç değilmiş. saatlerce konuşabilirdik, ama saatlerimiz yoktu maalesef.
(marius, 03.03.2008 12:49)
10.öyle bir beşiktaşlıdır ki insan futbol sohbetini dinlediğinde çarşı grubundaki psikopat yoğunluğunu kısa bir süreliğine unutur.
(bu kadar yürekten çağırma beni, 03.03.2008 13:50)
devamı
son