itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

elera
1.kendisi ile münasebetim yaklaşık 1.5 yıl önce başladı, yoksa tanımaz etmezdim ama iyi ki tanımışım diyorum şimdi. öyle ya da böyle birçok kez zaman geçirmiş, gülmüş ve neredeyse hiç ağlamamışızdır birlikte iken. kendisi son derece zeki ve akıllı bir insan olmakla birlikte, çok çabuk da kırılabilen birisidir. öyle ya da böyle sevdiğim, saydığım ve benim için değerli olan dostlarımdan birisidir. ayrıca dördüncü nesil yazardır ve hoşgelmiştir.
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 30.09.2007 21:26)
2.tavla oyunu konusunda başarılı bulmadığım ama saygı duyduğum oyuncu. itü sözlükte ise gayet başarılı bulduğum yazar.
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 03.12.2007 22:50)
3.aynı okulda okumamıza ve tek bir ortak kantin olmasına rağmen yine de nadir olarak görüştüğüm sevilesi cana yakın kişi. sinema kültürüne hayran kaldığım ve bir yarışmaya katılacak olsam numarasını joker olarak vereceğim tek insan. *
(bi sor neden yazıyorum, 05.12.2007 00:17)
4.farklılıklarının rahatsızlık yaşatmadığı ender kişilerdendir. tanımak ve kampüste selam vermekten mutlu olduğum kişilerdendir. bazen çileden çıkaracak davranışlara katlanabilen evliya gibi kişidir. saygı ve hürmet edilmelidir.
(gone with the sin, 23.05.2008 04:58)
5.yüzünü gören cennetlik insan.
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 14.06.2008 16:33)
6.statü sahibi yazar.*
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 18.08.2008 20:22)
7.böyle hava hahif kapalı puslu bir gün inşaatın önünde gördüm kendisini. inşaata girmek kesinlikle yasaktır dedim dinlemedi üstelik kafasında bareti de yoktu. kınıyorum kendisini sonra napıyorsun len? dedim ehe ehe dedi. alırım ayağımın altına diyesim geldi de oradan gülerek yüzünde hafif bir sanene der gibi bir ifade ile takmadan gitti. oha noluyoruz lan dedim bir an. pek sevgili kampüs arkadaşımdır kendisi. severim saygı gösteririm hem de küçüğümdür ona rağmen yani düşünün. *

gelip geçiyor bak gördün mü olayı
sana giri yazdım okudun mu yazımı
işin düşer demiştim hatırladın mı?
iğneleyici yazarım sorun yaratır mı?
mısralarım seninkinden iyidir anladın mı? *
(bi sor neden yazıyorum, 28.10.2008 20:16)
8.çok çok çok geçmiş olsun dediğim kişidir, tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 12.11.2008 22:22)
9.kelebelek gibi yazardır. yani bana böyle şeyleri çağrıştırıyor.. yumiyum da olabilir. böyle leydi gibi bişey.*
(mornemeses, 13.01.2009 16:35)
10.yeni saç rengi yakışmış dediğim yazar, güzel olmuş öyle.*
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 29.03.2009 01:37)
devamı
son