| 1. | ben karşılayan ilk nesildaşım.beni karşıladıktan sonra gördüm oldukça güzel yazıları olan bir yazar (bigibigi, 11.07.2007 15:09) |
| 2. | "bir adam hem deli gibi aşık, hem sempatik, hem zeki hem de bilgili olabilir"in en güzel örneği.
konuştukça güzelleştik, içtikçe semizleştik, güldük eğlendik, iyi bir dost kazandım. (bkz: denizli lost izlemeyen kalmasın zirvesi) (one more cup of coffee, 25.08.2007 11:05) |
| 3. | bana çok istediğim bir şeyi masrafsız olarak kazandırarak büyük bir iyilikte bulunmuş yardım sever insan.
bir de uğraşmış bunun için. ekstradan bir teşekkürü hak ediyor. selam olsun (drummy, 13.12.2007 18:59) |
| 4. | birilerine sataşmamış, kimseye zararı dokunmamış, hatta 23 gündür giri girmemiş olmasına rağmen sürekli seri eksilenen yazar. yahu valla o değilim ben. biriyle karıştırdınız. (dzingis, 30.01.2008 19:15) |
| 5. | benim de şiirler yazasım var böyle her başlığa
ancak yok bende ne kabiliyet ne de bir çaba tanımam etmem de yazacağım böyle sonuna anlamadığım şey ise neden bu giriler nickaltında kimseye sataşmak değildir amacım denedim, beceremedim artık inandım benden ne yazar olur ne de şair gideyim en iyisi anket doldurayım not: bir akımdan etkilenerek yazılmıştı. sonra eski çamlar bardak oldu. yazarlar falan uçuruldu. sağlık olsun. (dzingis, 02.03.2008 12:11) |
| 6. | severim kendisini dediğimi "bak liseden beri peşinde" denilmeye yakın bir ilişkimiz var.aynı yurtta kalmamız da bir ortak yönümüzdür efendileriyle... (karyenass, 21.05.2008 02:39) |
| 7. | 21 yaşında küçücük bir çocuk hala. hiç büyümeyecek, büyüyemeyecek. (dzingis, 11.08.2008 12:10) |
| 8. | kendisi 4.nesil yazar ama hayatıma hoşgelmiştir.
espriden anlayan, muhabbeti saran, takım ruhu harika insandır kendisi. "ladies first" diyerek centilmenliğini ön plana çıkarmıştır bir kez daha * kimsenin kendisine sürpriz yapmayı başaramadığını da şimdi öğrendim. hatta tecrübeyle sabit ettim diyebiliriz. burcu dolayısıyla biraz megaloman olsa da fazla bir bencillik söz konusu değildir kendisinde. sözlükteki pek çok ilkimi kendisiyle yaşadığımı söylersem yalan olmaz. benim meraklı oluşum onunsa her soruya verecek cevabı olması muhabbeti koyulaştırmıyor değil hani. sevdim seni dostum! ve hayatıma yaklaşık 20 gün önce girmiş olsa da bugün tekrar hoşgelmiştir. imza: dziase veya asedzi. (aseton, 18.05.2009 00:46) |
| 9. | düzenli aralıklarla nickaltı yazasımın geldiği zat-ı muhterem. daha 1 aydır tanışıyormuşuz demin hesapladım, ama sanki bayadır tanıyormuşum gibi geliyor. öyle de bi insan işte *
sözsüz müzikleri, notalarını bile bilmeden sadece "dırıdırıdı" şeklinde mırıldansanız bile anlar. o derece de zekidir. her ses efektini buldukta bitek şarap açmayı bulamadık, onda da "fıp" diyesi gelmiştir. artık şarap açma ses efekti "fıp"tır * her şeyi de biliyor, benden çok şey biliyor. çünkü o büyük, büsbüyük. ben küçüğüm * küçüksün diye çokça ezse de biliyorum o aslında iyi biri. (bkz: ben aslında iyi biriyim) ve son olarak siyahhh beyazz en büyük beşiktaş... (aseton, 31.05.2009 15:53) |
| 10. | ne olursa olsun dostu olarak kalabileceğimi, dostum olarak kalabileceğini anladığım kişi.
sinirlendirir bazen söyledikleriyle, çileden çıkarır, nefret edersiniz ama kötü düşündüğünden yapmaz hiçbir şeyi. hatta muhtemelen sizin iyiliğiniz için yapmıştır. bazı şeyleri kolaylaştırmaya, illa üzülecekseniz bunu en alt seviyeye çekmeye çalışmıştır, emin olun. aylar sonra kendisiyle yeniden geyik yapabiliyor olduğum için mutluyum. iğrenç esprilerimi özlemiş olabileceğini düşünerek yaptım hemen birkaç tane. 2 gün sonra "tamam, siktir git tekrar" derse bu kez kendim kaşınmış olucam. hadi bakalım. (chubbchubb, 09.06.2009 15:35) |