| 1. | lever firmasının çamaşır suyu etkili yüzey temizleyicisi. sıradan çamaşır sularından daha yoğun kıvamıyla diğerleri arasında fark yaratmıştır.7
(bkz: çamaşır suyu) (dlord, 13.01.2006 02:43) |
| 2. | şimdilerde 5 kat etkili yeni ürününü tanıtırken kullandığı yaratıcı reklam animasyonuyla konuşturan çamaşır suyu markası. (anarsist, 10.11.2006 10:35) |
| 3. | reklamında "kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm, kötüyüm. herkesi hasta ederim. ishal yapar, kustururum, bezdiririm" diye şarkı söyleyen çirkin mikrobu yok eden çamaşır suyu. (katinanınelindemakası, 10.11.2006 10:48) |
| 4. | son reklam filmi olan domestos 5x'de londan bridge is falling'in sözleri reklama uyarlanıp okan bayülgen'in de seslendirmesiyle şirin bir hal almış dünyada tek* jel çamaşır suyu.
reklam filmi için; http://www.youtube.com/... (beşamel soslu brokoli, 16.11.2006 13:52) |
| 5. | (bkz: domestos yaratığı) (guenhwyvar, 22.11.2006 20:14) |
| 6. | bahsedilen çamaşır suyunun türkiyede yayınlanan şu "kötüyüm ben kötüyüm" lü reklamı ingiliterede çocukları korkuttuğu için yasaklanmıştır
(bkz: domestos bitti) (bosvermis bunye, 09.04.2007 23:03) |
| 7. | hijyen sağlamakta üstüne başka bi marka olmayan süper icat. etkili ve iyi bir temizlik için şart. çok fazla solursanız her çamaşır suyu gibi etkiler, nefes almayı zorlaştırır. ama sonuç her şeye değer. reklam gibi oldu farkındayım ama öyle. (stewartgilligangriffin, 08.07.2007 18:27) |
| 8. | babamın dominos deme şekli ayrıca süper bir reklama sahip çamaşır suyu markası.izledikten sonra bütün gün "kötüyüm ben kötüyüm" diye şarkı söyleme isteği yaratıyor insanda. (zlata, 08.07.2007 18:44) |
| 9. | temizliği hastalık haline getirmiş bi anneniz varsa eğer bir işkence aracıdır.
her alanda o mereti kullanması ayrı dert, ne kadar bonkör olduğunu domestos üzerinde kanıtlaması ayrı bir derttir. allah hem ona hem size akıl fikir versindir. bugün öğrendiğim seçim boyasını, asetonun ojeyi geçirdiği edayla geçirmesi özelliğiyle ise taktirimi toplamış, şahane çamaşır suyudur. ne denilebilir. allah onu kahretsindir, iyi ki vardır. (witchontheroof, 06.08.2007 00:53) |
| 10. | kesinlikle en iyi çamaşır suyudur. daha iyi bir şeydir hatta bulamadım adını o derece .tüm gün temizlikle uğraşıp ta bir de burda karşımda görmek adını entersan oldu tabii..
edit:zehirledi bu namusussuz beni.berbat durumdayım a dostlar.sersem salak dolaştım tüm gün . işte suçlu.bir de öyle kokuyor ki, hala gitmedi kokusu ellerimden. iyi temizler tamam da solumayın kardeşler ve de kızkardeşler, bittim valla.. (eleanor, 06.08.2007 01:02) |