| 1. | albüm tanıtımlarından, söyleşi ve makalelere kadar çok geniş içerikli yayın yapan bir e-dergi, rock'n'roll kültürü mecmuası. müptelası olunması muhtemel site.
www.delikasap.com (flavius, 21.07.2006 11:16) |
| 2. | (bkz: butcher) (zeus, 21.07.2006 11:18) |
| 3. | schmier in lakabı.
(bkz: mad butcher) (floydzede, 21.07.2006 12:16) |
| 4. | itüdakın yıllanmış üyelerinin söz sahibi olduğu bir oluşum, bir felsefe. (kun3uli, 21.07.2006 13:52) |
| 5. | içeriği salt müzikle ve müzik tairihiyle sınırlndırılmamış, edebiyat ve sanatla ilgili de bilgi edinilebilen, seviyeli, konu bazında nitelikli olan forumlara sahip internette yayınlanan en düzgün (tek de denebilir) rocknroll kültürü mecmuası.
yakında kağıt üzerine ilk basımını yaparak (tek olmaması okuyucularına bağlı olan) bir prestij sayısı çıkaracak... (sandıkiçi, 08.04.2007 21:35) |
| 6. | bu gerçekten çok güzel bir rock n roll mecumuası.rolling stone kadar piyasa değil,roll kadar suya sabuna dokunmayan yazılara sahip değil.protest bir tavrı var derginin.ayrıca içerdiği felsefe tartışmaları da çok güzel.alınası,duyurulası,yaygınlaştırılması gereken bir dergi diye düşünüyorum.ayrıca çok samimi bir dil kullanıyor dergide yazan yazarlar. (gutter ballet, 01.08.2008 18:50) |
| 7. | metallica kapaklı sayısını alıyım dedim. kapak hoştu, güzeldi, hem kağıdı hem görüntüsü. ama içerik berbattı. belki daha yeni olduğundan böyledir ama yine de olmaması gereken çok fazla yazım hatası vardı. arka fondaki logolar ve resimler yüzünden yazıların okunamadığı çokça sayfa vardı. çok önemli bi grup ya da benzeri bişey olmadıkça bir daha alacağımı sanmıyorum. (southern man, 01.08.2008 18:53) |