itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

coban
1.(bkz: choban)
(skuba, 06.12.2005 00:21)
2.yeni tanıştığım hoşsohbet yazar. aynı kampüste olmamıza rağmen birbirimizi görmemişiz bile.. kısmet itü sözlükte tanışmakmış.*
(charlienin dorduncu melegi, 06.01.2006 19:34)
3.maçka03 aracılığı ile tanıdığım geyik kişilik.kendisi çok istemişti beraber itü sözlükte yazmamızı,kısmet bugüneymiş.*
(zagadka, 01.03.2006 21:13)
4.sözlüğün son zamanlardaki kaliteli yazarlarından. bazı girilerinin sadece ilk kısmını okurken onun yazdığını tahmin edebiliyorum zira uslubu atmosferi yaratmaya yönelik. devamını diliyoruz...
(ben de öyle biliyordum, 10.03.2006 19:39)
5.zirvedeyken gelip "ben coban, h'siz" diye kendini tanıtan, benim de güzel kafayla "ben çoban, e'siz" şeklinde anladığım, ardından "e çoban'da e yok ki!" diye kara kara düşündüğüm yazar. ertesi gün uyandığımda gerçeği bulmuştum! o h'siz coban'dı!
(love metal, 16.03.2006 00:30)
6.çok iyi adam eğlendirir! *
(charlienin dorduncu melegi, 20.03.2006 19:02)
7.(bkz: ilk göz ağrım)*
(olahabeoy, 23.03.2006 12:15)
8.muhteviyatında "h" bulunmaz. "h" siz günler diliyoruz.
(close2death, 23.03.2006 15:53)
9.gün itibariyle türev ve kullanım alanları ile ilgili girilere ağırlık vermiş yazardır kendisi. iyi de yapmaktadır.

işbu giri, mesaj yoluyla kendisine "ellerinize sağlık" demektense uluorta demek için yazılmıştır. evet.

"ellerinize sağlık"
(eksiksizuyum, 31.03.2006 23:53)
10.amgötmeme muhabbetinden tut türev integrale kadar geniş bir yelpaze altında muhabbet edilebilecek kişidir.her ne kadar beni pis çaylak gibi ithamlarla rencide edip gururumu adeta ziken,üstüne üstlük "lan kankalar listesine niye eklemiyon..bu gece eklenmiş görecem yoksa cibilliyetsizler arasına eklerim seni" gibi tehditlerle gözümü korkutmuş "kan getiririm" tehditiyle de dötümü korkutmuş kişidir.öss'de türkiye çapında ilk yüz'de olmayı hedeflemiş vakt-i zamanında ama dötünün çapında patlamış bu hedefi."hoca taktı lan hoca" gibi mesaj kaygısı taşıyan beyanatlar verdiydi ama sınavdan bir gün evvel çektiği 31'in öss'de verdiği rahatlık yüzünden ilk yüz'e giremediğini bi bakışta anladım ben..akabinde ne ilk yüzü lan ben 31 den başka sayı bilmem diyerek bizle daşak geçtiğini de belirtmiştir.(belirtmiş miydi lan?)
ha bir de şişeden bira içme hastalığı var bu adamda nedendir anlamadım."fıçı biraya su katıyolar" mantığı güdüyodur belki de bilemem...
(bkz: dasdasdasdasdasdasdas)
(silentpain, 04.04.2006 02:45)
devamı
son