itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

clvclnx
1.(bkz: clavicula nox)
(asosyal demokrat, 12.06.2007 16:42)
2.abi bildiğimdir, okulda muhtelif tehlikelere karşı* koşup arkasına saklanacağımdır.
güz şeytanı olduğu rivayet edilir bi de tabii*.
(alternatif maliyet, 22.08.2007 19:09)
3."insanlardan bir şey beklememeyi öğreneli biraz zaman oldu. beni mutlu eden şey ya da indirgenmiş yaşamlarımıza katlanabilmemde yardımı dokunan şey; "kendi" olabilen, aklı başında, ne düşünürse düşünsün "bu benim fikrim." diyebilen insanlar tanıyabilmem, onlarla paylaşabilmem. zaten bir elin parmaklarını geçmeyen tanıdık varlıklara hayatı sevdirebilmem önemli. evet, bu zamanda "anlayış", "insanlık", "evrensel değerler", "empati", "dürüstlük" kaybolmak üzere olan değerler. dilersen kaybolmaya yüz tutmuş değerlere çok fazla örnek verebilirsin. (tıpkı ayın, güneşin ışığını alıp parlak göründüğü gibi) birer yansımayız sadece. bir arada varız, bir arada olduğumuz sürece halelerimiz (parçalarımız) birleşip ışığı oluşturabiliyor. eğer biz lekeliyorsak, halemiz yavaşça aşağı kaydığında boyuna geçmiş bir ilmek olur. ruhumuz ve insanlık bilincimiz bir haleyse eğer ve ışığı oluşturan yegane kaynağımızsa insanlık; öyleyse onu başımızın üzerinde taşımamız gerekir. dara düştüğümüzde, bilindik yoksulluğumuzla da olsa bir arada olup taşımalıyız birbirimizi yukarıya, gökte bir yıldız olana dek. "

kısacık bir giride anlatamayacağım kadar güzel yürekli, sağlam karakterli, güvenilir, kendi olabilmiş yazar. sevdiğiyle birlikte kalbime saklayıp her kötülükten korumak istediğim birkaç kişiden biri. kabul etmese bile tanıdığım en parlak yıldızlardan.

"we're eternal all this pain is an allusion."
(hüzünden bozma mutluluk, 14.10.2008 19:11)
4.nickini anlayana kadar akla karayı seçtiğim yazar. yanlış anladığım için de kağıda yazdığı sözcüğü yanlış yazılmış sanıp "krille neden yazdın ki" diye zevzekçe espri yaptım bir de.

zirveye geldiği ilk anda "of pof, afra tafra, bugünkü cool insan kadrosunu doldurmadık mı hala yeaa" falan diye trip yaptığım ancak sohbetin ilerlemesini müteakiben sıkı bir sohbeti olduğunu anladığım yazar. nargile konusunda verdiği derse ise müteşekkirim
(hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 19.10.2008 00:48)
5.zirvede kimsenin nickini anlayamadığı yazar. hayır yazısı da bir iğrenç ki, kağıda yazdırdık o da okunmuyor. biz anlamadık ama ekonometri mi ne karın ağrısıysa ondan okuyor diyeceğim ama tembel biraz o da okuyamıyor. nargileden anlıyor. ilk zirvemiz olması nedeniyle yakın durduk, sırt sırta verdik, fısır fısır konuştuk. tartışmalarda bile sessiz sakin mülayim bir insan.
(authentic, 19.10.2008 00:59)
6.nickiyle bugünkü zirveye damgasını vurmuş yazar.
"kiril alfabesi" dediler,"nası nick ulan bu değiştir" dediler*
fakat yılmadı ve nickinin arkasında durdu...
sabırla tek tek herkese öğretti nasıl bir nicke sahip olduğunu.
(hypnotica girl, 19.10.2008 03:35)
7.kendisini görür görmez çok tatlı ve duygusal olduğunu hissettiğim ancak zirvede bu hislerimi o an yüzüne karşı dile getirirsem tarafından tersleneceğimi düşünerek sustuğum yazar. biraz daha uzun oturabilseydim bu korkumu yenerdim belki. eğitimini istediği bir üniversitenin, dilediği bölümünde mutlu bir şekilde sürdürmesini dilediğim kişidir ayrıca.
(ozlemmelzo, 23.10.2008 00:32)
8.alçakgönüllü bu adam.
insanlık için küçük olsa da benim için kocaman bir adım attı,teşekkür edeyim dedim,tuttu bana 'amerika kıtasını mı keşfettim yahu?ne teşekkürü?' diye cevap verdi.
şaka bir yana,derdime ortak olmuş,bilgisayarımla benimle birlikte saatlerce mücadele vermiştir.

öyle işte.teşekkür etmiyorum kendisine.burdan da bildireyim istedim.
(the crestfallen, 20.12.2008 01:13)
9.yokuş yukarı çıkarken öylece durup alınan derin nefes kadar huzur verici bir adam clvclnx. o bir yerlerde kendi halinde ya da dertleriyle meşgulken; üzgün ya da mutluyken istediğim an ulaşabileceğimi bilmek, her şartta destek olacağından emin olmak güven veriyor. sadece varlığıyla yaşama bağlayanlardan. dostum, abim, en bi' sevdiğim kişi. hep iyi olsun!
(hüzünden bozma mutluluk, 02.04.2009 01:04)
10.ne mutlu ki azminin sonuçlarını buradan duyuran ilk kişi ben oluyorum. kendisi okulundan ve şehrinden memnun olmadığı için bu sene koduğumun üniversite sınavına tekrar girerek ösym'yi adeta yamultmuştur.

eylül-ekim gibi istanbul'da beraber olmak için sabırsızlandığım biricik arkadaşım, clvclnx kişisi, beni gece yarısı neşeye boğan iyilik timsalidir.

aynı şirkette de çalışacağımız kesinleşti ama yakınlarda bir ev tutarsak, hatta kirayı kırışıp beraber kalma hayallerim gerçeğe dönüşürse mutluluktan havaya uçacağım.

sevgiliyle aynı okuldan oluyor, şaka gibi. bir mucizeyi gerçekleştirdi ve sabrına hayran bıraktı yine. sabaha kadar yazabilirim ama daha konuşulacak çok detay var.
böyle de kişisel yazarım sözlüğe, nick altı pıtırcığı olurum gerekirse.

şarabı bile hazırlayamadım heyecandan. sahiller bizi bekliyor, kafa bulacağız.
geliyor lan sonunda! hobareeey!
(hüzünden bozma mutluluk, 29.06.2009 01:09)
devamı
son