| 1. | (bkz: çağdaş) (dlord, 02.03.2006 20:50) |
| 2. | kendisi fahri babamdır; kendisi beni fahri sebastian olarak görse de sesimi çıkartmadığım güzel kişi. (buradan yetkililere sesleniyom, uğur dündar duy beni)
c:naber abi gel şarap içelim. l:ben şarap sevmiyom abi. c:şundan içtin mi hiç? l:yok c:al bak... nasıl? l:güzelmiş. c:gel abi işkembe içelim. l:abi yemem ben sen ye, kokusundan tiksiniyorum. c:gel oğlum bak edirne'nin işkembesi güzeldir başka yerde bulamazsın. c:nasıl beğendin mi? l:eh fena değil. l:bu ne abi. c:itüsözlük abi. l:iyiymiş. c:yazar alımı devam ediyor, üye olsana. l:sonra olurum. c:kapanır bak üye ol sen şimdi. l:nasıl üye olunuyo şimdi. l:chaghdash nasıl bakınız veriliyo lan burada veremiyom ben c:şimdi şöyle şöyle yapcan... c:şş bana kahve yapsana çalışıyom ben. c:abi kahvaltılık bişeyler hazırlasana. c:abi gidip çerez alsana bira yavan gitmiyo. c:abi bira bitti gidip alsana. l:yeter mnkym, gitmiyom lan. l:abi sende para var mı? ben acıktım. l:abi sende para var mı?ben doymadım. l:bende para bitti, kendime de bira alayım buradan. l:benim kokoreçin parayı da versene az para var bende. c:lan oğlum yeter lan sttr, iliğimi kuruttun. (libertar, 30.07.2006 23:04) |
| 3. | bilmem kaçıncı kez marmara üniversitesini kazanmış insan.tabii bunu yaparken sarf ettiği tek eforun sınav zamanına yakın bir deneme çözmesi olması ayrı bir gıpta konusudur, deli gibi istememe rağmen giremediğim bi okula oyuncak muamelesi yapması karşısında ancak şapka çıkartabilirim. (ya moor, 24.08.2006 14:06) |
| 4. | hayatı uyduruk sit com dizilerinin senaryolarına benzeyen adam. her türden talihsizliği bir iki gün içinde yaşaması artık olağan bir durumdur. mesela evine hırsız girer bilgisayarını çalar, ertesi gün taşınmaya kalkar kamyoncu gelmez, ertesi gün kamyoncu gelir fakat bu sefer taşınacağı yerin anahtarı kaybolur, evi çilingirciye açtırmak için ev sahibinin dönmesi beklenir, bütün bunların tam ortasında hastalanır, hastanede;
cağdaş: çok halsizim ayakta zor duruyorum. doktor: ayakta niye zor duruyosun ki? çağdaş: onda sonra gece boyunca kusacakmış gibi oldum, öğürüp durdum. doktor: midedendir o. gibi diyaloglara maruz kalan; bütün bu anlattıklarından sonra benim "peki bütün bunlar olurken kutup ayıları* napıyodu?" soruma küfürle karşılık vermeyecek kadar da hayatla barışık biri... edit: olayın tam metni için bakınız yaran msn diyalogları/!libertar... (libertar, 17.08.2007 21:27) |
| 5. | ender "sağlam" yazarlardan. takriben bir senedir sinsice takip ediyordum. geçen gün yakaladı. "ne ayaksın" diye sordu. izah ettim. anlayışla karşıladı sağolsun. o gün bugündür alenen takip ediyorum. bütün mahalle biliyor.
laf çevirme derdi yok. ima edeyim de dürteyim derdi yok. ne şiş yansın ne de kebap derdi yok. e fazlasını da istemeyin. (eksiksizuyum, 17.08.2007 21:35) |
| 6. | söyleyecek sözü olan ve bunu da bazen kinayeli, bazen direkt ama her seferinde gayet akılda kalıcı şekilde söyleyen yazarlardandır. okunasıdır, takip edilesidir. mesela ben bir süredir takip ediyorum evet . son derece başarılı bir yazar. o yazsın biz okuyalım .. (eleanor, 15.09.2007 17:24) |
| 7. | (bkz: @1974863)
sabah sabah monitörüme kahve püskürtme sebebim, selam olsun sana komik adam. (deniz büyücüsü, 01.10.2007 10:38) |
| 8. | öncelikle:(bkz: @2132276)
çağdaş(ç): sözlüğe birşey yazdım baksana libertar(l): bi sikim anlamadım yazdığından ç: iğrenç espri işte. mına koyyım olmamış demi? l: olmamış. ç: peki şimdi? l: daha iyi. ama sadece bakınız versen daha iyi olabilir. ç:"bi giriyi bir defa görürsem ezberlerim, sonra editlersem kıl olurum, bir daha editlemem gerekirse de vururum!" - chaghdash alemdar, itü sözlük, 2007 (libertar, 12.12.2007 01:24) |
| 9. | beynini kendisi yıkamıştır. ace'yle. şimdi de balkona asmış kurutuyo. takınca anlayacak yeni dünya düzeni'nin güzelliğini.* (chaghdash, 25.01.2008 02:33) |
| 10. | kulis güzelidir kendisi. (özlemce, 25.01.2008 02:34) |